fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs retira la placa del Poliesportiu Municipal on figurava el nom de Carlos Fabra

Vinaròs retira la placa del Poliesportiu Municipal on figurava el nom de Carlos Fabra

Operaris de l´Ajuntament han retirat aquest matí la placa inaugural de l´ampliació en 2002 del Poliesportiu Municipal, on figurava el nom de Carlos Fabra Carreras, expresident de la Diputació de Castelló.

L´alcalde Enric Pla ha explicat que amb aquesta acció el consistori es suma a la petició de la Generalitat Valenciana, d´identificar i treure totes les plaques que facin referència a polítics condemnats en ferm per casos de corrupció, delictes contra la Hisenda Pública i la Seguretat Social o contra l´administració.

“Aquesta disposició respon a la resolució 36/IX aprovada el passat 15 d´octubre per Les Corts. Per aquest motiu vam decidir fer un recorregut pels diferents edificis públics de la localitat i identificar quines plaques han de retirar-se en compliment dels principis de transparència i bon govern”, ha comentat.

En els propers dies es continuarà amb aquest procés de revisió en els col·legis públics del municipi i es convida a la ciutadania a participar, informant a l’Ajuntament si es té coneixement d’altres plaques commemoratives, inaugurals o honorífiques on figure el nom de persones que hagen tingut un càrrec públic i estiguen condemnades judicialment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.