Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

10 onders finalitzen amb èxit el taller d’Ocupació Onda VI

10 onders finalitzen amb èxit el taller d’Ocupació Onda VI

L’objectiu d’este tipus de tallers és crear noves oportunitats laborals i millorar l’ocupabilitat dels onders.

El ‘Taller d’Ocupació Onda VI’ sobre agricultura ecològica i activitats auxiliars en agricultura, que finalitza avui, ha comptat amb 10 onders que han pogut millorar la seua qualificació i inserció en el món laboral. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas i el director territorial d’Ocupació, José Vicente Andrés, han acudit a l’acte de clausura del curs. L’alcalde d’Onda, destaca que “este curs encaixava amb els perfils professionals que demandava el mercat en aqueix moment, per este motiu decidim sol·licitar la subvenció per a este projecte, ja que volem organitzar cursos i programes que asseguren una inserció professional”.

Un total de 10 persones aturades, majors de 25 anys, han rebut una formació pràctica i teòrica de 2.000 hores de les dues especialitats. Una vegada superat el curs, els alumnes reben els certificats de professionalitat de nivell 1 i de nivell 2. Així mateix, els estudiants han comptat en tot moment amb docents especialitzats en la matèria. Per a la realització d’este taller, el consistori va obtenir una subvenció de 200.000 euros de Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Ximo Higuet insisteix que tots els nostres ciutadans compten amb una ocupació farà créixer la ciutat d’Onda, per la qual cosa treballarem a aconseguir oportunitats per a tots, no volem deixar-nos a ningú pel camí”.

Ximo Huguet, conclou que “encara que l’Administració Local no té la competència directa en matèria d’ocupació, des de l’Ajuntament seguirem fent tot el que estiga en les nostres mans per a millorar les oportunitats d’ocupació a Onda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.