fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

10 onders finalitzen amb 猫xit el taller d’Ocupaci贸 Onda VI

10 onders finalitzen amb 猫xit el taller d’Ocupaci贸 Onda VI

L’objectiu d’este tipus de tallers 茅s crear noves oportunitats laborals i millorar l’ocupabilitat dels onders.

El ‘Taller d’Ocupaci贸 Onda VI’ sobre agricultura ecol貌gica i activitats auxiliars en agricultura, que finalitza avui, ha comptat amb 10 onders que han pogut millorar la seua qualificaci贸 i inserci贸 en el m贸n laboral. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, el tinent d’alcalde de Dinamitzaci贸 Econ貌mica, 脕ngel Badenas i el director territorial d’Ocupaci贸, Jos茅 Vicente Andr茅s, han acudit a l’acte de clausura del curs. L’alcalde d’Onda, destaca que “este curs encaixava amb els perfils professionals que demandava el mercat en aqueix moment, per este motiu decidim sol路licitar la subvenci贸 per a este projecte, ja que volem organitzar cursos i programes que asseguren una inserci贸 professional”.

Un total de 10 persones aturades, majors de 25 anys, han rebut una formaci贸 pr脿ctica i te貌rica de 2.000 hores de les dues especialitats. Una vegada superat el curs, els alumnes reben els certificats de professionalitat de nivell 1 i de nivell 2. Aix铆 mateix, els estudiants han comptat en tot moment amb docents especialitzats en la mat猫ria. Per a la realitzaci贸 d’este taller, el consistori va obtenir una subvenci贸 de 200.000 euros de Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball. Ximo Higuet insisteix que tots els nostres ciutadans compten amb una ocupaci贸 far脿 cr茅ixer la ciutat d’Onda, per la qual cosa treballarem a aconseguir oportunitats per a tots, no volem deixar-nos a ning煤 pel cam铆”.

Ximo Huguet, conclou que “encara que l’Administraci贸 Local no t茅 la compet猫ncia directa en mat猫ria d’ocupaci贸, des de l’Ajuntament seguirem fent tot el que estiga en les nostres mans per a millorar les oportunitats d’ocupaci贸 a Onda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.