fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

102 treballadors agraris es beneficien de les ajudes de l’atur agrari a Nules

102 treballadors agraris es beneficien de les ajudes de l’atur agrari a Nules

Nules ha aconseguit una subvenci贸 de 163.563 euros per a donar activitat laboral a treballadors agraris.

Nules ha aconseguit una subvenci贸 de 163.563 euros per a donar activitat laboral a treballadors agraris.

Un total de 102 treballadors del r猫gim agrari s’han beneficiat del Pla de Foment d’Ocupaci贸 Agr脿ria amb el qual es pret茅n pal路liar la desocupaci贸 agr脿ria temporal, els quals desenvoluparan tasques de manteniment i neteja de barrancs i s茅quies, i tractaments contra la mosca del Mediterrani, principalment, al llarg dels mesos de juliol, agost, setembre i octubre.

Per a dur a terme estes actuacions el consistori ha rebut una subvenci贸 de 165.563,46 euros gr脿cies al conveni de col路laboraci贸 entre l’INEM i l’Ajuntament de Nules que va destinada a la contractaci贸 de treballadors agraris aturats.

Sobre aix貌, la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura, comenta que “este programa consta de nou mem貌ries de manera que entre els mesos de juliol a setembre s’han contractat 86 peons per a la realitzaci贸 de diferents tasques de manteniment i neteja de barrancs i s茅quies i per altra banda s’han contractat tamb茅 16 treballadors per a fer els corresponents tractaments de la mosca del Mediterrani al llarg dels mesos de juliol a octubre”.

Aix铆, les mem貌ries, fetes pels t猫cnics del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament, estan enfocades a la realitzaci贸 de diferents actuacions per a la millora del terme municipal. Entre els treballs es troba la neteja dels barrancs del Torrent i del Randero; la neteja i conservaci贸 del Parc Natural Municipal l’Estany i zones verdes del municipi; o la neteja de s茅quies i del canal de la Gola des del cam铆 de la Mar fins a la seua desembocadura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.