fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

161 xiquets i xiquetes de Borriana han participat en el primer torn del Campus Multiesportiu Saludable d鈥橢stiu

161 xiquets i xiquetes de Borriana han participat en el primer torn del Campus Multiesportiu Saludable d鈥橢stiu

L’alcaldessa ha clausurat el Campus que s’ha celebrat del 28 de juny al 9 de juliol en diferents instal路lacions i amb totes les mesures sanit脿ries i de seguretat.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor d’Esports, Vicent Aparisi, han clausurat el primer torn del VIII Campus Multiesportiu i d鈥橦脿bits Saludables d鈥橢stiu, organitzat pel Servei Municipal d鈥橢sports (SME), en el qual han participat 161 xiquets i xiquetes de la localitat.

Durant la clausura del Campus i mentre els 161 xiquets i xiquetes desfilaven per la gespa del camp de futbol Joan B. Planelles per a rebre els seus diplomes i regals, l’alcaldessa ha agra茂t 鈥渓鈥檈norme esfor莽 realitzat per l鈥橲ME en l’organitzaci贸 d’aquesta edici贸 de 2021鈥, en la qual han treballat 鈥渁mb tenacitat, i tenint en compte les complicades circumst脿ncies, amb el principal objectiu de garantir la seguretat de totes les persones que integren el Campus, tant participants com personal i col路laboradors鈥.

Al mateix temps, ha destacat que el Campus 鈥渉a sigut i 茅s un nou 猫xit鈥 i s’ha pogut dur a terme 鈥済r脿cies a la col路laboraci贸 de clubs esportius i del personal voluntari, i al treball de monitors, t猫cnics i, tamb茅, a la participaci贸 en forma de patrocini o suport de fins a una dotzena d鈥檈mpreses col路laboradores鈥.
En el VIII Campus Multiesportiu i d鈥橦脿bits Saludables d鈥橢stiu, que es realitza des del 28 de juny al 30 de juliol, participen m茅s de 300 xiquets i xiquetes en dos torns. El primer, que s’ha clausurat hui i, el segon, que es realitzar脿 del 12 al 30 de juliol. Cada torn del Campus s鈥檕rganitza en grups al voltant de 10 participants.
Aquest estiu, igual que en 2020, el Campus s’ha adaptat amb mesures de seguretat i de prevenci贸 contra la Covid-19, per la qual cosa la majoria de les activitats esportives es realitzen a l’aire lliure i en diferents instal路lacions, i totes en grups redu茂ts, en horari de 9h a 13h.

En la huitena edici贸, l鈥橲ME pret茅n, un estiu m茅s, conjugar la pr脿ctica esportiva amb l’adquisici贸 de valors i conductes que milloren i mantinguen la salut dels xiquets, xiquetes i joves del municipi. En el Campus es practiquen m茅s d’una vintena de jocs, esports i activitats diferents, i tamb茅 compten amb esmorzars saludables i tallers de cura de l’esquena, de salut bucodental i de salut podol貌gica.
A m茅s, enguany s’ha volgut aprofitar per a realitzar rutes i activitats en zones d’inter猫s hist貌ric com el Jard铆 Arqueol貌gic, el Campanar o el Museu Arqueol貌gic, en els quals els xiquets i xiquetes han pogut realitzar activitats i, alhora, con猫ixer millor el patrimoni cultural de la ciutat.
Tamb茅 en aquesta l铆nia, s’han organitzat xarrades sobre reciclatge i medi ambient, tant en la tradicional visita a la casa consistorial com en les rutes i caminades pel Clot de la Mare de D茅u.
El Campus Multiesportiu i d’H脿bits Saludables s’engloba dins del Pla PATI de promoci贸 de la pr脿ctica esportiva entre escolars i joves de Borriana, i les activitats estan acompanyades de recomanacions i consells per a fer que el dia a dia dels xiquets, xiquetes i joves siga m茅s saludable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.