fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

191 candidats a ordenan莽a a Benic脿ssim se sotmeten al primer examen

191 candidats a ordenan莽a a Benic脿ssim se sotmeten al primer examen

El CEIP Santa 脕gueda acull la primera prova del proc茅s selectiu per a la constituci贸 d’una borsa de treball.

191 persones s’han donat cita aquest mat铆 en el CEIP Santa 脕gueda de Benic脿ssim per a sotmetre’s al primer examen del proc茅s de selecci贸 per a la constituci贸 d’una borsa de treball d’Ordenances.

Els t猫cnics municipals han habilitat l’espai per a acollir la multitudin脿ria convocat貌ria i per a la celebraci贸 de l’examen presencial s’ha seguit una s猫rie de mesures d’organitzaci贸 i prevenci贸 per a garantir la seguretat sanit脿ria durant tot el proc茅s. En aquest sentit, els aspirants han hagut de presentar una declaraci贸 responsable per a confirmar que no presentaven s铆mptomes compatibles amb la Covid-19.

A m茅s de la presentaci贸 de la declaraci贸 responsable, els aspirants han tingut a la seua disposici贸 gel hidroalcoh貌lic i l’煤s de la mascareta ha sigut obligatori durant la realitzaci贸 de la prova i mentre s’ha rom脿s a l’interior del centre educatiu.

Els aspirants s’han distribu茂t en un total de 16 espais: gimn脿s, menjador, aula de m煤sica, biblioteca i 12 aules.
El primer exercici, de car脿cter obligatori, ha consistit en un q眉estionari de 30 preguntes i un temps m脿xim de 45 minuts.
Els qui superen la prova de hui passaran a realitzar el segon exercici, en aquest cas de car脿cter pr脿ctic i constar脿 de diversos exercicis de car脿cter pr脿ctic relatius a les funcions a exercir per un ordenan莽a. Durant la seua realitzaci贸, el Tribunal podr脿 formular preguntes i aclariments relatius a l’execuci贸 d’aquesta.
Despr茅s de la fase d’oposici贸 ser脿 el torn del concurs i l’objectiu 茅s que abans del quart trimestre de l’any es puga constituir la borsa de treball.

Leave a Reply

Your email address will not be published.