fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

2.000 escolars inicien el curs en els centres educatius de Benic脿ssim

2.000 escolars inicien el curs en els centres educatius de Benic脿ssim

El consistori ha refor莽at la mobilitat i seguretat en els voltants dels centres.

Al voltant de 2.000 escolars de Benic脿ssim han iniciat el curs escolar 2022/23 en els CEIP Santa 脕gueda, CEIP Palmerar i IES Violant de Casalduch.

Per a aquest retorn a les aules, a m茅s de les tasques pr貌pies de neteja, manteniment i posada a punt dels centres educatius, el consistori ha refor莽at la seguretat i mobilitat de l’entorn amb el repintat de la senyal铆stica i camins escolars segurs, aix铆 com la instal路laci贸 de reductors de velocitat a l’entorn dels CEIP Santa 脕gueda i Palmerar i baranes de protecci贸 en les voreres de l’IES Violant de Casalduch. A m茅s, des de la Policia Local de Benic脿ssim portan cursos treballant en pro de la seguretat i en estreta col路laboraci贸 amb els centres, informant i promocionant campanyes d’educaci贸 vi脿ria 鈥渁mb l’objectiu d’ensenyar, des d’edats molt primerenques, la import脿ncia del respecte i del compliment de les normes vi脿ries, educant en valors com el respecte, la conviv猫ncia i la consci猫ncia social鈥, ha indicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

Finalment afegir que els dos col路legis compten amb rutes escolars segures. En el cas del CEIP Palmerar, els alumnes i les alumnes que acudeixen a aquest centre educatiu poden arribar a trav茅s de sis rutes escolars segures els punts de partida de les quals s贸n: Gran Avinguda Jaume I amb cantonada Enric Valor;calle Florida amb cantonada Castell del Polpis; carrer Palmeral amb encreuament Sigalero; carrer Ribalta en l’encreuament amb carrer Ap貌stol Santiago; inici Avinguda Moh铆no, cantonada amb avinguda Ferrandis Salvador; i carrer Sant Joan de Mor贸 amb cantonada Miguel Delibes.

Quant al CEIP Santa 脕gueda, s贸n cinc les rutes escolars segures i amb inici en el final del carrer Sant Tom脿s (al costat del Pont de Ferro), carrer Les Creus, Sequiota, Guitarrista T谩rrega i avinguda Castell贸 amb cantonada carrer Evian Les Bains.

Leave a Reply

Your email address will not be published.