fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

22 empreses participen en la nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial de Benicarló

22 empreses participen en la nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial de Benicarló

Ahir dilluns va començar a Benicarló una nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial, que té com a objectiu millorar la rendibilitat de les pimes i microempreses de la comarca. El curs, gratuït i impartit per la Cambra de Comerç, s’allargarà durant set setmanes.

L’Espai Empresarial Actiben de Benicarló acollirà durant les properes setmanes una nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial, una activitat gratuïta destinada a responsables d’àrea i gerents de pimes i microempreses que volen millorar la rendibilitat del negoci o avaluar altres alternatives d’expansió.

En aquesta edició participaran 22 empreses de la comarca, principalment de Benicarló, Vinaròs i Peníscola.

Es tracta d’una iniciativa de la Cambra de Comerç de Castelló, cofinançada per la Conselleria d’Economia Sostenible i els Fons Feder, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Benicarló i que s’emmarca en les accions d’Actiben, el programa d’estímul de l’activitat empresarial i l’emprenedoria que coordina la Regidoria de Promoció Econòmica.

El Pla s’allargarà durant set setmanes, fins al 12 de novembre, en les quals es combinaran sessions grupals setmanals amb sessions d’acompanyament i tutories personalitzades, organitzades en funció de la disponibilitat de cadascun dels participants.

Paral·lelament a les sessions teòriques, es desenvoluparà un pla d’empresa, amb un pla de viabilitat i un pla estratègic inclosos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.