fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

373 xiquets i xiquetes s’inscriuen a l’escola d’estiu de Nules

373 xiquets i xiquetes s’inscriuen a l’escola d’estiu de Nules

Per primera vegada Nules s’acull a un programa del qual es beneficiaran 40 alumnes.

L’Escola d’Estiu de Nules compta amb una inscripci贸 de 373 xiquets i xiquetes, entre 3 i 12 anys, que al llarg del mes de juliol participaran de les activitats que es desenvoluparan en el CEIP P铆o XII.

La regidora de Joventut i Inf脿ncia, Rosa Ventura, explica que “les places oferides en un principi eren 325 per貌 hem ampliat el n煤mero per a poder cobrir les necessitats de les fam铆lies del poble i acceptar aix铆 totes les sol路licituds, ja que el principal objectiu de l’Escola d’Estiu 茅s conciliar la vida laboral i familiar i que els m茅s menuts tinguen un lloc on poder divertir-se, jugar i ser creatius”.

Cal destacar que l’Ajuntament de Nules per primera vegada s’ha acollit a l’Ajuda per al Desenvolupament de Programes d’Atenci贸 de Necessitats i Inclusi贸 Social a Menors i als seus Familiars en per铆ode estival de la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives, “gr脿cies a estes ajudes hi haur脿 40 xiquets del municipi que gaudiran de l’Escola d’Estiu i tamb茅 del Summer Urban Campus de manera totalment gratu茂ta”, comenta la regidora de Joventut i Inf脿ncia.

El lema de la present edici贸 茅s Nulerets, Nuleretes, Quins artistes! Pel que els monitors i les monitores treballaran amb els alumnes diferents tem脿tiques relacionades amb l’art.

A m茅s, entre les activitats que realitzaran es troba la Nit d’Esteles en la que els xiquets i les xiquetes dormiran en el col路legi “hem donat continu茂tat a les activitats que vam iniciar el passat any perqu猫 varen tindre molt bona acollida”, matisa Rosa Ventura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.