fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

40 hostalers de la Vall d’Uix贸 es formen en la creaci贸 de cartes i men煤s digitals

40 hostalers de la Vall d’Uix贸 es formen en la creaci贸 de cartes i men煤s digitals

El pla ‘Impulsa la Vall’ ofereix tallers dirigits a pimes per a avan莽ar en l’aplicaci贸 de les noves tecnologies en l’actual situaci贸.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha format a 40 persones del sector hostaler local en la creaci贸 de cartes i men煤s digitals, tant a trav茅s de Whatsapp Business com de Codis QR. A trav茅s del pla ‘Impulsa la Vall’ s’estan impartint diversos tallers dirigits a pimes per a “avan莽ar en la seua digitalitzaci贸 i aplicaci贸 de les noves tecnologies”, tal com ha explicat el regidor de Promoci贸 Econ貌mica, Jorge Garc铆a.

A trav茅s de Whatsapp o dels Codis QR els bars i restaurants “poden oferir la seua carta o men煤 a trav茅s del tel猫fon m貌bil dels clients, perqu猫 s贸n dues aplicacions que s贸n d’煤s com煤 entre la poblaci贸”. D’esta manera s’evita el format f铆sic “i no hi ha contacte amb el qual ja han tocat altres persones”, ha destacat l’edil. Nombrosos locals d’hostaleria ja estan utilitzant esta possibilitat, que ha sigut molt ben acollida.

Garc铆a ha assenyalat que l’hostaleria “ha sigut un dels sectors m茅s castigats econ貌micament, perqu猫 s’han vist obligats a tancar al 100% durant dos mesos”. Per aix貌, des de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 s’ha perm茅s ampliar temporalment (mentre estiguen en vigor les reduccions d’aforament) les terrasses i tamb茅 s’ha eliminat la taxa per ocupaci贸 de la via p煤blica d’enguany a bars i restaurants.

Des de l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local tamb茅 s’han programat activitats formatives sobre Facebook Ads, activaci贸 d’una botiga en Facebook, 煤s aplicat d’Instagram i de Google i obligacions legals per a vendre en internet. La inscripci贸 a estes sessions online 茅s gratu茂ta i es pot realitzar en la p脿gina web www.empleolavallduixo.es.

Una de les prioritats del govern municipal en l’actuaci贸 situaci贸 茅s “estar al costat del teixit empresarial, comercial i hostaler per a reactivar la nostra economia”. I per a aconseguir-ho, un dels factors clau 茅s “l’adquisici贸 de coneixements perqu猫 puguen adaptar-se de la millor manera possible a la nova situaci贸 provocada per la pand猫mia de Covid-19, ja que han sigut un dels sectors que m茅s han patit”, ha finalitzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.