fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

5,3 milions d’euros en el projecte de pressupostos per al Port de Querol de Morella

5,3 milions d’euros en el projecte de pressupostos per al Port de Querol de Morella

Rhamsés Ripollés: “Des de Morella veiem que la millora de l’N-232 és fonamental per al nostre futur i les obres han de començar este 2017”

Ahir es va donar a conèixer el projecte dels pressupostos que ha destinat dues partides per a la carretera N-232. Una d’aquestes és de 5,3 milions d’euros destinats al tram del pont de la Bota-Torreta. L’altra és de 2,5 milions que cobreix el tram de Morella sud-La Torreta. Així, des de Morella s’espera que l’N-232 avance ja cap a la seua millora per la importància i necessitat per al futur socioeconòmic de la població, ja que és un punt de comunicació bàsic entre l’interior i la costa.

Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, apunta que “son destacables els 5,3 milions d’euros i el que exigim és que les obres comencen este 2017 i que s’invertisca cadascun dels euros pressupostats, no com en altres ocasions”. D’altra banda, el consistori s’ha sorprès que hi haja una partida per al tram de Morella sud-LaTorreta, ja que per a aquest encara no hi ha, ni tan sols, un projecte definitiu aprovat. Així, l’alcalde de la ciutat ha comentat que “temem que siga una partida fantasma i que no arribe mai a ser efectiva. Creem que aquest tram hauria de tindre un pressupost mínim per a iniciar el projecte i la resta destinar-ho a augmentar fins als 8 milions d’euros el tram del Port de Querol”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.