fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Multa de 6.000€ als 35 antitaurins per impedir els bous d’Olocau

Multa de 6.000€ als 35 antitaurins per impedir els bous d’Olocau

El festeig estava autoritzat i contava amb tots els permissos.

La subdelegació del Govern a Castelló ha imposat multes de 6.000 euros a cadascun dels 35 activistes antitaurins que van impedir la celebració d'un festeig de bou embolat el passat 5 de desembre en la localitat castellonenca d'Olocau del Rei. Són les sancions més altes imposades a Espanya a antitaurins per manifestar-se en festejos populars, més fins i tot que alguna de les aplicades després de la celebració del Bou de la Vega en Tordesillas (Valladolid), que van aconseguir els 5.200 euros, han precisat les mateixes fonts.

Els multats podran realitzar al·legacions a aquesta sanció administrativa, que els ha sigut notificada recentment, i tindran un descompte del 50 per cent de la mateixa per ràpid pagament. Des de la subdelegació s'ha subratllat la gravetat de l'acció d'aquest col·lectiu d'antitaurins, que van impedir la celebració d'un festeig autoritzat, que comptaven amb els permisos preceptius.

Així, se'ls considera autors de la vulneració de dos articles de la Llei de Seguretat Ciutadana, per posar en perill la seguretat d'un acte públic i per celebrar una manifestació de més de 20 persones sense convocatòria prèvia, i se'ls considera responsables de diversos desperfectes, a més del perjudici econòmic per al municipi. Pel que sembla, aquest grup de manifestants havia convocat mitjançant les xarxes socials una concentració en la propera localitat d'Aranyel, on es va instal·lar un dispositiu policial, però finalment es van desplaçar a Olocau del Rei.

Dels 35 multats, solament 6 són de Castelló, mentre que els 29 restants pertanyen a altres províncies, segons ha informat la subdelegació del Govern.

[socialpoll id="2324246"]
 1. El juez que ha dictado esa sentencia debió estudiar el Derecho en CEAC. O ese día esnifó pan rallado. La sentencia es el mundo al revés: premia a los malos y castiga a los buenos. Que venga Dios y lo vea.

  Reply
 2. Linxar a un animal no ho feien ni els de Neathental. Estem a 2016 i pot ser és arribada l’hora de que els del poble en compte de torturar èssers vius, jugen a la play o vagen al cine o mil coses més. Ja hi ha prou.

  Reply
 3. Lo que deberia multarse seria ese tipo de “espectaculos”que representan una de las grandes verguenzas de este pais

  Reply
 4. PLEASE PLEASE STOP the cruelty against the poor animals and stop this cruelty against the animals friends

  Reply
 5. Estoy totalmente en contra de esta multa. Es INDIGNANTE que se permita maltratar a un animal y que se multe a personas que intentaban salvarlo. Si quieren poner multas que castiguen a los maltratadores y asesinos de animales, no a los defensores.

  Reply
 6. Sigan la lucha por favor no se den por bencidos por Justicia con los indefensos y poco protegidos como son los animales…

  Reply
 7. españa pais donde se multa al bueno y se aplaude al malo

  Reply
 8. Indignante que este permitido el maltrato y el evitar el maltrato, este multado.

  Reply
 9. Otra sin razón, multar a unas personas que van a defender el linchamiento de un animal indefenso es de autentica barbarie. Me gustaría cruzarme al juez y decirle a la cara cuatro cosas.

  Reply
 10. Que asco d país multar a kienes defienden la vida d un pobre animal indefenso

  Reply
 11. Es un insulto al intelecto humano! Qué le pasa a la justicia humana???? No entienden el significado de JUSTICIA??? Torturar un animal es acaso justo????

  Reply
 12. Aquesta multa es desproporcionada, de hecho ni e debería multar a personas que tratan de evitar que maltraten un animal.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.