Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

94 detinguts i 10.033 denunciats este dissabte per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per vulnerar les normes de confinament

94 detinguts i 10.033 denunciats este dissabte per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per vulnerar les normes de confinament

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil reforcen els mecanismes de prevenció i operatius enfront de les tensions que el prolongat confinament provoca.

En les últimes 24 hores, les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat han detingut a 94 persones i alçat 10.033 propostes de sanció per infraccions a les normes de confinament adoptades per a frenar la pandèmia del COVID-19.

Davant la prolongació del confinament ciutadà previst en la declaració d’estat d’alarma, Policia Nacional i Guàrdia Civil han reforçat els seus mecanismes operatius i de prevenció d’incidents.

Així ho han anunciat els portaveus policials en la roda de premsa posterior a la reunió del Comité Cientificotècnic COVID-19A d’este diumenge, el contingut del qual es transcriu a continuació.

La Policia Nacional, igual que amb la violència de gènere, també ha reforçat els mecanismes i els procediments per a lluitar contra este tipus de violència i, d’esta forma, evitar els abusos de poder d’un membre de la família sobre un altre.

Encara és ràpid per a tindre resultats sobre la seua evolució i haurem d’esperar que transcórreguen els dies per a obtenir un balanç, però en Policia Nacional som conscients que es poden produir tensions derivades del confinament i hem establit les oportunes mesures preventives.

I en el mateix sentit, també hem reforçat la vigilància en aquells locals comercials que continuen oberts al públic, com les farmàcies o els supermercats. En cada ciutat s’han establit dispositius de seguretat específics durant les 24 hores del dia, incrementant la presència d’unitats de Seguretat Ciutadana amb la finalitat d’evitar la comissió de robatoris. Ja saben. Si observen, tenen coneixement o sospiten que s’està cometent qualsevol fet delictiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.