fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Accident en l’A-7 provoca un emb煤s quilom猫tric i col路lapse en carreteres valencianes

Accident en l’A-7 provoca un emb煤s quilom猫tric i col路lapse en carreteres valencianes

Un cami贸 bolcat a la mitjana de l’autopista A-7 ha generat retencions de m茅s de 17 quil貌metres, afectant a altres carreteres de la zona.

Les carreteres valencianes estan vivint un moment de col路lapse important a causa d’un accident de tr脿fic a l’autopista A-7. Segons ha informat la Direcci贸 General de Tr脿fic, un cami贸 ha quedat bolcat en la mediana, la qual cosa ha provocat un emb煤s quilom猫tric que ja supera els 17 quil貌metres. Els cotxes es troben totalment parats entre els quil貌metres 307 en la partida de Gausa i el 315 a l’altura de San Isidro de Benag茅ber, i entre el km 324 en Cruz de Gracia fins al km 315,4 a San Isidro de Benag茅ber.

Aquest accident tamb茅 est脿 afectant a altres carreteres de la zona. A l’autovia A-3, un altre accident notificat a les 14 hores est脿 comen莽ant a provocar tr脿fic del quil貌metre 341 al 343. Tamb茅 s’estan registrant retencions en aquesta mateixa carretera entre els quil貌metres 335 i 339. La circulaci贸 es troba congestionada tamb茅 per carreteres com la CV-30 entre Paterna i Quart de Poblet i en la V-30, on les retencions superen els quatre quil貌metres entre el km 7 i el km 11.

La situaci贸 en les carreteres valencianes s’ha tornat ca貌tica i es recomana als conductors que eviten aquestes vies o que busquen rutes alternatives. Les autoritats estan treballant a la zona per desbloquejar les carreteres i normalitzar la circulaci贸 el m茅s aviat possible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.