Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Accident mortal a Orpesa

Accident mortal a Orpesa

Dos persones i un gos van perdre la vida.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló va intervindre en un accident de trànsit mortal ocorregut en la vesprada del dimecres. L’avís es va rebre a les 16:05 hores i en ell s’alertava d’un accident en l’autopista AP-7 en el km 413 a l’altura d’Orpesa, en sentit València. Un turisme s’havia eixit de la via, bolcant i incendiant-se després de l’accident.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló va mobilitzar als Bombers del Parc de Plana Alta. A la seua arribada van confirmar que a l’interior del vehicle hi havia persones atrapades. Els efectius del Consorci van procedir a l’extinció de l’incendi, i posteriorment van poder confirmar que a l’interior del vehicle hi havia dos persones mortes.

Després de l’autorització de la Guàrdia Civil, es va procedir a alliberar a les víctimes, confirmant-se també l’existència d’un gos mort.

D’altra banda, l’incendi del vehicle va provocar un incendi de vegetació, que va afectar principalment a una zona de matoll.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló va mobilitzar a la zona dos unitats de Bombers Forestals, un Helicòpter amb Unitat Helitransportada de Bombers Forestals i un coordinador.

L’incendi va ser extingit durant el dia d’ahir

Leave a Reply

Your email address will not be published.