Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Adif AV adjudica les obres d’implantació de l’ample estàndard en l’estació de Castelló

Adif AV adjudica les obres d’implantació de l’ample estàndard en l’estació de Castelló

El contracte, adjudicat per un import superior als 4,9 milions d’euros (IVA inclòs), comprèn treballs tant en la via com en l’electrificació.

Adif Alta Velocitat (Adif AV) ha aprovat l’adjudicació d’un nou contracte per a avançar en el desenvolupament del Corredor Mediterrani en la Comunitat Valenciana. Esta actuació comprèn els treballs de via i electrificació en l’estació de Castelló per a la implantació de l’ample estàndard.

El contracte ha estat adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) integrada per les companyies TECSA Empresa Constructora i Dragatges amb un pressupost d’execució d’obra de 4.900.897,5 euros (IVA inclòs) i un termini de realització estimat de 6 mesos.

Les obres s’executaran en la plataforma, la superestructura de via i els sistemes d’electrificació, per a la implantació de l’ample estàndard en les vies generals i en aquelles altres en les quals siga necessari per motius de circulació.

També es pretén maximitzar l’aprofitament de les instal·lacions existents i garantir en tot moment el manteniment d’unes òptimes condicions de circulació per a la prestació de tots els serveis, tant per als tràfics de mercaderies en tots dos amples com per als serveis de viatgers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.