fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Adrián Casabó nou president del PP Vila-real

Adrián Casabó nou president del PP Vila-real

Adrián Casabó ha estat ratificat aquest matí com a nou president del Partit Popular de Vila-real en el Congrés Local celebrat en l’Auditori Músic Rafael Beltrán.

“Em pose a la disposició de tots els veïns de la nostra ciutat per a construir junts el millor projecte per a Vila-real, perquè la nostra ciutat surta de la letargia i recupere el seu paper referent”, ha indicat el nou líder del PP local, qui ha estat abrigallat per la direcció provincial encapçalada per la presidenta Marta Barrachina.

El portaveu adjunt dels populars a l’Ajuntament de Vila-real, que arribava a la cita com a candidat únic amb els avals del 92,63% del cens, ha assegurat que “el moment de les excuses i dels eslògans buits de contingut arriba a la seua fi després d’una dècada de govern socialista en el qual la nostra ciutat ha deixat passar nombroses oportunitats de futur”.

“Després d’una nefasta gestió dels recursos, amb els nostres carrers i places en un estat de deixadesa total, i de pujades d’impostos que afecten a tots els veïns, és moment d’apostar per impulsar el teixit comercial i empresarial de Vila-real, volem tornar a ser una ciutat dinàmica i que genere oportunitats amb una administració que no pose traves”, ha detallat el nou president dels populars.

El regidor, periodista i docent, presa el relleu d’Héctor Folgado, a qui ha agraït “el seu immens treball” en aquests vuit anys al capdavant de l’organització i “el seu defensa del projecte popular en els pitjors moments”. Casabó ha agraït “poder recollir el testimoni d’un partit fort, unit i amb moltes ganes de continuar sent útil als de Vila-real”.

La presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, ha reivindicat les polítiques útils del PP que garanteixen ocupació enfront d’un alcalde del PSOE que el destrueix. “Des de la indústria a l’agricultura, Vila-real mereix sortir de la letargia en el qual li està sumint un alcalde que només pensa en si mateix”. “I per a aconseguir-ho cal creure en l’experiència i explotar la joventut dels qui avui desitgen tenir un futur d’esperança i desenvolupament”. “I el projecte que Adrián Casabó representa és garantia d’èxit per a aquesta gran ciutat”. “Només el Partit Popular és garantia de desenvolupament, futur i oportunitats per a aquesta gran ciutat. I tu Adrián representes aquest projecte ciutadà que desitja que Vila-real brille”.

Nou comité executiu

En l’acte s’ha donat a conèixer també al nou Comitè Executiu, en el qual Jaume Llorens serà el secretari general, mentre que les tres grans àrees en les quals s’organitza la nova estructura estaran coordinades per Beatriz Serra (Organització i Acció Social), Pablo Llopico (Comunicació i Innovació) i Marta Luna (Impuls Econòmic). Ana Mezquita, César Durá, Eva Batalla, Alejo Font de Mora, Carmen Mezquita, Alejandro Broch i María Olucha completen el comitè de direcció com a sotssecretaris.

L’acte també ha comptat amb les intervencions de Carlos Mazón, president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana i Javier Maroto, portaveu del PP al Senat, els qui han enviat per vídeo els seus missatges de felicitació i suport a Casabó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.