fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Aigua de Benassal es consolida com “la millor aigua del món”

Aigua de Benassal es consolida com “la millor aigua del món”

Aigua de Benassal ha sigut guardonada amb el premi Superior Taste Award 2020 de l’Institut Internacional de Sabor i Qualitat (iTQi) de Brussel·les.

Aigua de Benassal, procedent del brollador Font d’En Destrals, reedita el seu títol de “la millor aigua del món” després de ser guardonada amb el premi Superior Taste Award 2020 de l’Institut Internacional de Sabor i Qualitat (iTQi) de Brussel·les.

L’aigua mineral natural de Benassal ve presentant-se a este certamen des de 2010 i ha anat aconseguint grans reconeixements amb les màximes puntuacions, any rere any. El prestigiós jurat de 200 xefs i sommeliers del International Taste Institute ha avaluat l’Aigua de Benassal mitjançant un procés de tast a cegues i l’anàlisi sensorial de les seues propietats organolèptiques. Els resultats d’estes avaluacions han sigut més que satisfactoris, en aconseguir una puntuació de més de 91,5 punts sobre 100, la qual cosa li conferix les tres estreles d’or i la qualifica de producte amb un sabor superior.

Este nou guardó se suma als altres deu obtinguts durant la seua trajectòria, juntament amb el “Crystal Taste Award” de 2015, que determina la puresa d’aigua i el “Diamond Taste Award” de 2018, que premia de manera especial la seua constància i qualitat a nivell mundial. Amb este nou premi, Aigua de Benassal s’aferma com un referent en les aigües “premium” en els mercats nacionals i internacionals.

En paraules del director comercial, Rafael Boria, “este segell de qualitat suposa una finestra a nous mercats i l’afirmació d’un projecte a la recerca de l’excepcionalitat i el prestigi”. Boria ha afegit que “malgrat les dificultats dels últims mesos, l’avaluació ens dóna ànims per a continuar lluitant i és un reconeixement a l’esforç i a l’alta càrrega de treball de tot l’equip d’Aigua de Benassal per a garantir el proveïment durant la crisi sanitària”. Per part seua, Mari Luz Monterde, alcaldessa de Benassal, ha afirmat que “l’acreditació del iTQi és un orgull per a tots aquells que formen part de la família de la marca i un argument que reforça les bondats de Benassal com a destí de turisme gastronòmic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.