fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Aigua de Benassal triomfa a Lyon

Aigua de Benassal triomfa a Lyon

Medalla de plata en el primer concurs d’aig眉es gourmet organitzat a Fran莽a

La qualitat d’Aigua de Benassal ha aconseguit un nou reconeixement a Europa. L’aigua castellonenca ha aconseguit la Medalla de Plata el Primer Concurs Internacional d’Aig眉es Gourmet. En el cert谩men han participat aig眉es procedents de 25 paises de tot el m贸n. Aigua de Benassal es situa a m茅s, entre les marques espanyoles que han rebut una millor valoraci贸, un fet rellevant tenint en compte que el mercat franc茅s 茅s un dels m茅s selectes del m贸n.

La presidenta del Consell d’Administraci贸 d’Aigua de Benassal, Mari Luz Monterde i el director comercial, Rafa Boria, han sigut els encarregats d’arreplegar la Medalla de Plata en un acte que ha tingut lloc en el si del “Els Thermalies, sal贸 d’aigua i benestar”. Aquest esdeveniment t茅 com a seus Par铆s i Li贸, ciutat aquesta 煤ltima on s’ha organitzat el lliurament de premis que ha valorat la qualitat d’Aigua de Benassal.

El certamen d’aig眉es gourmet ho ha organitzat l’Associaci贸 per a la Valoritzaci贸 de Productes Agr铆coles (AVPA). Es tracta d’una entitat independent composta per “apassionats del gust”, que t茅 com a principal objectiu recon茅ixer la qualitat en productes agroalimentaris i destacar als productors d’excel路l猫ncia. Entre ells figura des d’ara Aigua de Benassal.

El guard贸 suposa un impuls per a Aigua de Benassal en el mercat franc茅s i en tota Europa. La marca castellonenca es fa aix铆 un buit entre les aig眉es m茅s valorades en mercats exigents, com es tracta del cas gal.

El premi rebut a Fran莽a permet a Aigua de Benassal afrontar nous reptes i arribar a consumidors que aprecien les aig眉es de major qualitat

Leave a Reply

Your email address will not be published.