fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Aigua de Benassal triomfa a Lyon

Aigua de Benassal triomfa a Lyon

Medalla de plata en el primer concurs d’aigües gourmet organitzat a França

La qualitat d’Aigua de Benassal ha aconseguit un nou reconeixement a Europa. L’aigua castellonenca ha aconseguit la Medalla de Plata el Primer Concurs Internacional d’Aigües Gourmet. En el certámen han participat aigües procedents de 25 paises de tot el món. Aigua de Benassal es situa a més, entre les marques espanyoles que han rebut una millor valoració, un fet rellevant tenint en compte que el mercat francés és un dels més selectes del món.

La presidenta del Consell d’Administració d’Aigua de Benassal, Mari Luz Monterde i el director comercial, Rafa Boria, han sigut els encarregats d’arreplegar la Medalla de Plata en un acte que ha tingut lloc en el si del “Els Thermalies, saló d’aigua i benestar”. Aquest esdeveniment té com a seus París i Lió, ciutat aquesta última on s’ha organitzat el lliurament de premis que ha valorat la qualitat d’Aigua de Benassal.

El certamen d’aigües gourmet ho ha organitzat l’Associació per a la Valorització de Productes Agrícoles (AVPA). Es tracta d’una entitat independent composta per “apassionats del gust”, que té com a principal objectiu reconéixer la qualitat en productes agroalimentaris i destacar als productors d’excel·lència. Entre ells figura des d’ara Aigua de Benassal.

El guardó suposa un impuls per a Aigua de Benassal en el mercat francés i en tota Europa. La marca castellonenca es fa així un buit entre les aigües més valorades en mercats exigents, com es tracta del cas gal.

El premi rebut a França permet a Aigua de Benassal afrontar nous reptes i arribar a consumidors que aprecien les aigües de major qualitat

Leave a Reply

Your email address will not be published.