fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alcal脿-Alcossebre organitza el Curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil

Alcal脿-Alcossebre organitza el Curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil

La formaci贸, homologada per l’IVAJ-GVA Jove, s’impartir脿 en divendres i dissabte i suposa ampliar les perspectives laborals dels joves.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre ofereix als joves de la localitat l’oportunitat de realitzar el Curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil. La formaci贸 est脿 homologada per l’IVAJ-GVA Jove i suposa un curs molt 煤til i reconegut per al mercat laboral, en el camp de l’atenci贸 a xiquets i joves. Les classes es desenvoluparan del 24 de novembre fins al 20 de gener, en horari de divendres de 16.00 a 21.00 hores i els dissabtes de 9.00 a 14.00h i de 15.00 a 20.00 hores, a l’edifici CESAL d’Alcal脿.

Les inscripcions es poden realitzar via online fins al 3 de novembre, a la web www.escoladanimaciojuvenil.com i cal un m铆nim de 15 inscrits per poder realitzar el curs. Per aix貌, la regidora de Joventut, Susan Guillam贸n, animava a “tots els joves de la localitat que estiguen interessats a completar la formaci贸 en aquest sector, s’animen a cursar-lo ja que rebran un t铆tol oficial i podran participar en altres cursos complementaris organitzats des l’Ajuntament”.

El cost del curs per als alumnes 茅s de 200 euros, molt inferior a l’import habitual ja que, des de la Regidoria de Joventut es finan莽a en part. Guillam贸n explicava que “fins ara els joves de la localitat interessats havien de despla莽ar-se a altres municipis per poder realitzar aquest curs. Els donem l’avantatge de poder formar-aqu铆 i fins i tot les pr脿ctiques que es realitzaran en serveis municipals com l’Escola d’Estiu, la ludoteca o el Campus Jove”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.