fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alcora habilita una zona d’aparcament al carrer Font Nova

Alcora habilita una zona d’aparcament al carrer Font Nova

Es tracta d’una parcel路la de 480 m虏 amb una capacitat per a 20 vehicles, segons informa el regidor d’Urbanisme, Samuel Falomir.

L’Alcora comptar脿 en breu amb una nova zona d’aparcament. Es tracta d’una parcel路la de 480 m虏 situada al carrer Font Nova, que t茅 una capacitat per a 20 vehicles, segons informa el regidor d’Urbanisme, Samuel Falomir.

L’Ajuntament est脿 ultimant els treballs d’adequaci贸 i est脿 previst que en 15 dies estiga disponible per al seu 煤s. Ja s’ha dut a terme la neteja de la parcel路la, s’ha rebaixat la vorera per a l’acc茅s dels vehicles i s’ha col路locat un espill per facilitar la visibilitat.

Falomir destaca la import脿ncia d’aquesta iniciativa, amb la qual 鈥渁 m茅s de millorar la salubritat i imatge amb la neteja i adequaci贸 del solar, s’at茅n la demanda dels ve茂ns per pal路liar la defici猫ncia d’aparcaments鈥.

El regidor recorda que 鈥渇a uns mesos es va habilitar un altre espai d’aparcament a la zona de la Pista Jard铆, on es realitzen un gran nombre d’activitats al llarg de l’any鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.