fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alcossebre llança una APP per pagar a la zona blava

Alcossebre llança una APP per pagar a la zona blava

Permet realitzar els pagaments a través del telèfon mòbil, evitant desplaçaments qual cosa suposa més comoditat per als usuaris.

Ja està en funcionament la nova aplicació que permet realitzar el pagament, a través del telèfon mòbil, per estacionar a la zona blava del nucli d’Alcossebre. L’aplicació, que s’anomena e-staciona, ja està disponible tant per a Android com per a Iphone, a través de la PlayStore i de la AppleStore, i també pot descarregar-se amb els codis QR que s’han instal·lat a les màquines de pagament. Després descarregar-la, els usuaris han de crear un compte i donar-se d’alta, per tal d’associar-la a l’ús d’un vehicle. L’aplicació els permetrà pagar l’estacionament, així com consultar si tenen sancions pendents i poder pagar-les. Funciona a través d’una passarel·la de pagament que cada usuari tindrà associada al seu compte de banca electrònica, de manera que és totalment segura. L’aplicació pot utilitzar-se en castellà i en anglès.

Una de les principals avantatges per als usuaris que suposa aquesta aplicació és que, en finalitzar el període abonat, no hauran de tornar a desplaçar-se fins el vehicle per col·locar un nou tiquet, sinó que, des d’on estiguen i a través del telèfon mòbil, podran renovar el pagament de l’estacionament, sense haver de col·locar el tiquet, com succeïa fins ara. A més, l’APP inclou un mecanisme que cinc minuts de abans de finalitzar el període abonat, avisa l’usuari perquè procedeixi a la renovació.

La regidora de Policia, Alejandra Roca, ha assenyalat que “era una demanda per part dels usuaris poder comptar amb una aplicació d’aquest tipus, molt més còmoda i eficient a l’hora de realitzar els pagaments o les anul·lacions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.