fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alcossebre tindrà autobús diari amb Madrid d’abril a octubre

Alcossebre tindrà autobús diari amb Madrid d’abril a octubre

La Regidoria de Turisme d’Alcalà-Alcossebre aconegueix l’ampliació després de negociar amb l’empresa que presta el servei.

La Regidoria de Turisme d’Alcalà-Alcossebre ha aconseguit fer realitat una de les reivindicacions històriques de veïns, visitants i sector hostaler de la localitat: ampliar la connexió via autobús d’Alcossebre amb Madrid i millorar així les comunicacions d’aquest nucli com a destinació turística. A partir del 28 d’abril i fins a octubre, Alcossebre comptarà amb connexió directa fins a Madrid, tant d’anada com de tornada. L’avanç és significatiu ja que, fins ara, l’autobús només accedia a Alcossebre –en concret, a la parada de l’Avinguda de València- els divendres en cas d’haver venut bitllets prèviament i el servei diari quedava restringit únicament als mesos de juny a setembre.

L’edil de Turisme, Alejandra Roca, ha explicat que “portem en negociacions amb l’empresa Grupo Avanza des del passat estiu, fent-los veure que era necessari facilitar la comunicació entre Alcossebre i Madrid, ja que existia demanda per part d’usuaris”. Molts dels visitants que arriben de forma periòdica fins Alcossebre provenen des de Madrid, per la qual cosa d’aquesta manera es posa solució a la incomoditat que suposava haver de desplaçar des de Castelló o altres enclavaments.

Els horaris es poden consultar a la pàgina web del Grupo Avanza http://www.avanzabus.com/ des d’on també es poden adquirir els bitllets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.