fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alfafar inicia la implantació del contenidor marró

Alfafar inicia la implantació del contenidor marró

A partir del mes de desembre, Alfafar comptarà amb contenidors marrons en el municipi destinats al reciclatge de residus orgànics.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’àrea de Residus Sòlids Urbans (RSU), iniciarà en les pròximes setmanes la implantació dels contenidors marrons en el municipi. Este tipus de contenidors estan destinats per als residus orgànics que, posteriorment, es pot utilitzar per a elaborar compostatge.

Amb un pressupost de més de 95.000€, l’Ajuntament modificarà 46 illetes de contenidors, amb l’objectiu d’incloure el contenidor marró, durant el mes vinent de desembre. Durant els mesos de febrer i març, es realitzarà una segona fase d’implantació que inclourà la instal·lació de 18 contenidors aeris i en una tercera fase, que tindrà lloc durant els mesos de maig i juny, la ciutadania d’Alfafar disposarà de 24 contenidors aeris més. Així, pròximament s’indicarà, a través d’un sistema QR, on se situaran estos nous contenidors en cadascuna de les diferents fases.

La iniciativa estarà acompanyada igualment d’una campanya informativa i de conscienciació sobre quin tipus de residus es recullen en este contenidor dirigida a tota la població i amb especial incidència en els centres educatius del municipi.

A través d’esta iniciativa, promoguda des de la Unió Europea, l’Ajuntament vol aprofitar per a realitzar una sensibilització sobre la necessitat de reciclar per a la protecció i cura del medi ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.