fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alfafar inicia la implantaci贸 del contenidor marr贸

Alfafar inicia la implantaci贸 del contenidor marr贸

A partir del mes de desembre, Alfafar comptar脿 amb contenidors marrons en el municipi destinats al reciclatge de residus org脿nics.

L’Ajuntament d’Alfafar, a trav茅s de l’脿rea de Residus S貌lids Urbans (RSU), iniciar脿 en les pr貌ximes setmanes la implantaci贸 dels contenidors marrons en el municipi. Este tipus de contenidors estan destinats per als residus org脿nics que, posteriorment, es pot utilitzar per a elaborar compostatge.

Amb un pressupost de m茅s de 95.000鈧, l’Ajuntament modificar脿 46 illetes de contenidors, amb l’objectiu d’incloure el contenidor marr贸, durant el mes vinent de desembre. Durant els mesos de febrer i mar莽, es realitzar脿 una segona fase d’implantaci贸 que inclour脿 la instal路laci贸 de 18 contenidors aeris i en una tercera fase, que tindr脿 lloc durant els mesos de maig i juny, la ciutadania d’Alfafar disposar脿 de 24 contenidors aeris m茅s. Aix铆, pr貌ximament s’indicar脿, a trav茅s d’un sistema QR, on se situaran estos nous contenidors en cadascuna de les diferents fases.

La iniciativa estar脿 acompanyada igualment d’una campanya informativa i de conscienciaci贸 sobre quin tipus de residus es recullen en este contenidor dirigida a tota la poblaci贸 i amb especial incid猫ncia en els centres educatius del municipi.

A trav茅s d’esta iniciativa, promoguda des de la Uni贸 Europea, l’Ajuntament vol aprofitar per a realitzar una sensibilitzaci贸 sobre la necessitat de reciclar per a la protecci贸 i cura del medi ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.