fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora activa el diumenge el servei d’autobús gratuït a la Romeria de Santa Quitèria

Almassora activa el diumenge el servei d’autobús gratuït a la Romeria de Santa Quitèria

Funcionarà de 8.30 a 18.30 hores amb eixida i final en la platja.

La regidora de Festes d’Almassora, Isladis Falcó, ha confirmat l’establiment, diumenge que veu, del servei especial de transport públic gratuït per a ficar al llit als veïns a l’ermita de Santa Quitèria durant la Romeria en honor a la patrona. L’autobús estarà en funcionament des de les 8.30 fins a les 18.30 hores i inclourà parades en la platja d’Almassora en l’inici i fi de servei.

El primer autobús eixirà del passeig marítim a les 8.30 hores i repetirà el trajecte dónes del nucli urbà cada mitja hora a excepció dels trams comprimits entre les 9.30 i les 10.30 hores i entre les 15.00 i a les 16.00 hores. L’últim trajecte eixirà de l’ermita de la patrona a les 18.30 hores i culminarà en la costa per a tornar després de passar la jornada en els voltants de l’ermitori.
En el nucli urbà les parades estaran situades en l’avinguda José Ortiz (zona de càrrega i descàrrega enfront del número 8), Boqueres (en les proximitats de l’encreuament amb José Ortiz i en la parada de l’autobús interurbà), carrer Sant Quitèria, grup Pius XII i parada final en la confluència dels camins Santa Quitèria/Vora Rambla. Al seu retorn, els punts de baixada de viatgers seran els situats en els carrers Santa Quitèria, Trinitat, avinguda José Ortiz i plaça d’Espanya.

Els assistents a la Romeria rebran el tradicional rotllet i copeta a la seua arribada al paratge al matí. L’esplanada posterior acollirà durant tota la jornada un parc infantil per a entretenir als més xicotets, mentre que l’ermita albergarà la missa oficiada per mossén Juan Ángel Tapiador a les 12 hores amb la presència de la reina, les dames, la corporació i els fidels. Els assistents a l’acte religiós podran contemplar el resultat de la rehabilitació del tremp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.