fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora adjudica les obres de construcci贸 del trinquet per 798.000 euros

Almassora adjudica les obres de construcci贸 del trinquet per 798.000 euros

Ajuntament i Diputaci贸 formalitzen l’acord que servir脿 per a finan莽ar el 22% dels costos del projecte.

L’Ajuntament d’Almassora ha decretat avui l’adjudicaci贸 de les obres de construcci贸 del nou trinquet municipal, per a les quals la firma concession脿ria comptar脿 amb un pressupost de 797.610,12 euros. La xifra final d’adjudicaci贸 suposa un estalvi de 101.916,36 euros repecte al preu inicial de licitaci贸, que el consistori va fixar en 899.526,48 euros.

La resoluci贸 del concurs p煤blic arriba en el mateix dia en el qual l’alcaldessa, Merche Gal铆, i el president de la Diputaci贸 de Castell贸, Javier Moliner, han formalitzat el conveni singular mitjan莽ant el qual l’equip de govern aferma el 22,23% del finan莽ament del projecte, tal com pactaren ambdues administracions en el protocol d’intencions signat el passat mes de juny.

No obstant aix貌, el Govern Provincial ha limitat la seua aportaci贸 a 177.308,73 euros, 22.961,27 euros menys que l’acordat inicialment, com a conseq眉猫ncia de la vinculaci贸 entre esta ajuda i els costos d’execuci贸. Malgrat la rebaixa, el regidor d’Esports, Xavier Trenco, ha assegurat que la de la Diputaci贸 茅s “una contribuci贸 que este equip de govern agraeix per a fer realitat els nostres projectes d’espai dedicat a l’esport tradicional, tres d猫cades despr茅s del tancament de l’antic trinquet”.

Aix铆 les coses, els prop de 798.000 euros previstos per a la d’execuci贸 del trinquet es distribuiran de manera bianual, per la qual cosa 88.623,35 euros finan莽aran l’inici dels treballs en exercici de 2017. Els 708.986,78 euros restants es destinaran a sufragar l’execuci贸 del projecte durant l’any 2018. La inversi贸 compta amb el suport de la Uni贸 Europea, que tamb茅 contribuir脿 a pagar les despeses del projecte a trav茅s dels fons Feder, dels quals Almassora n’茅s benefici脿ria.

Referent als terminis, el plec de condicions estableix un m脿xim de nou mesos per a la construcci贸 de la infraestructura esportiva, que comen莽ar脿 despr茅s de la signatura de l’acta de comprovaci贸 de replanteig. Per la seua banda, la signatura adjudicat脿ria ja ha presentat el justificant de garantia definitiva, aix铆 com aquells que acrediten que est脿 al corrent de les seues obligacions tribut脿ries.

Cal recordar que l’espai projectat pel consistori t茅 m茅s de 1.200 quadrats distribu茂ts en tres plantes i est脿 integrat en el complex esportiu de Boqueres. La ubicaci贸 en este punt ser脿 clau perqu猫 “el col路legi Errando Vilar i l’IES 脕lvaro Falomir puguen fer 煤s de les noves instal路lacions, que mantindrem obertes tamb茅 per a la realitzaci贸 d’esdeveniments culturals o de qualsevol tipus compatibles amb els usos esportius”, ha manifestat Trenco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.