fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora ampliar脿 la reforma del carrer Sant Quit猫ria triada per votaci贸 ve茂nal

Almassora ampliar脿 la reforma del carrer Sant Quit猫ria triada per votaci贸 ve茂nal

El vial estrena accessibilitat despr茅s d’invertir 60.000 euros en 2017.

El carrer Sant Quit猫ria, abans l’Alcora, estendr脿 la reforma d’accessibilitat executada en 2017 amb c脿rrec als pressupostos participatius. L’actuaci贸 afectar脿 el vial des de l’encreuament amb Almirall Churruca fins al punt on es converteix en unidireccional, tal com ha confirmat la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, durant la seua visita este mat铆 al tram ja executat.

Este vial d’acc茅s a la poblaci贸 llueix renovat despr茅s d’una inversi贸 de 60.000 euros amb c脿rrec als pressupostos participatius de l’any passat. La inversi贸 va copar el 60% de la partida destinada a millorar les condicions d’accessibilitat i voreres en l’exercici passat. Els treballs encaminats a eliminar les barreres arquitect貌niques permeten ja el pas de cadires de rodes i carros de beb猫, a m茅s de mantenir espais d’aparcament i crear nous passos de vianants.

L’actuaci贸 del carrer Sant Quit猫ria, que es va centrar en el tram compr猫s entre les transversals Cervera del Maestrat i Almirall Churruca, respon a un projecte dels t猫cnics municipals dirigit a garantir l’accessibilitat per als vianants, inexistent fins a l’engegada d’esta actuaci贸 en 870 metres quadrats. L’execuci贸 va tenir un cost de 59.954 euros que ha eliminat els problemes de mobilitat de persones amb discapacitat.

Segons les indicacions dels t猫cnics, la intervenci贸 ha modificat la configuraci贸 i pavimentaci贸 de la vorera en els creuaments dels vials i 铆ntegrament en la poma on se situa la parada d’autob煤s, ha creat nous passos de vianants i ha modificat els existents amb paviment espec铆fic. Tal com estava previst, els escocells i l’arbrat tenen una distribuci贸 diferent per a millorar la imatge de l’entorn.

Els 250 metres resultants de la intervenci贸 mantenen la configuraci贸 original del vial “per貌 amb un impuls renovat a la mobilitat urbana sostenible, de manera que on abans hi havia esglaons de fins a 20 cent铆metres ara hi ha rampes que compleixen amb la normativa d’accessibilitat”, en paraules de l’alcaldessa, Merche Gal铆, que ha visitat la zona al costat de l’edil d’Urbanisme i el regidor d’Hisenda, Santiago Agust铆.

La voluntat per adaptar els carrers d’Almassora a la legalitat es trasllada en estes dates al carrer Boqueras, com abans va dur a terme l’equip de govern en els carrers de la Constituci贸 o Darremur, per a apostar per rebaixes, tal com van sol路licitar els ve茂ns del Grup Corell en el primer Dia del Ve铆 en els barris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.