fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora aprova les condicions per a la concessi贸 del bar de la pla莽a Santa Isabel

Almassora aprova les condicions per a la concessi贸 del bar de la pla莽a Santa Isabel

El contracte tindr脿 una vig猫ncia de quatre anys prorrogables i inclour脿 l’explotaci贸 de la terrassa.

La Junta de Govern Local ha donat llum verda als plecs de condicions t猫cnic i administratiu que regiran el concurs obert per a la gesti贸 del quiosc-bar de la pla莽a Santa Isabel, l’adjudicaci贸 del qual tindr脿 una durada de quatre anys, prorrogable durant altres dos. L’adjudicatari podr脿 desenvolupar l’activitat tamb茅 en l’exterior del local, en incloure aquesta concessi贸 l’explotaci贸 tant de la terrassa situada en l’acc茅s elevat a la instal路laci贸 com en la via p煤blica.

El local municipal disposa de barra, cuina, cond铆cies i magatzem, aix铆 com de subministraments d’aigua i electricitat. Els plecs de condicions arrepleguen l’obligaci贸 de l’adjudicatari de dotar l’explotaci贸 hostelera amb equipament de barra (cafetera, ampoller, aixeta de cervesa, vitrina refrigerada, microones i aixeta), equipament i mobiliari de cuina, sis conjunts de taules i cadires a l’interior i cinc a l’exterior (aquest 煤ltims opcionals), dos mobles de servei i estris de cuina tals com a coberteria o vaixella.

Referent al manteniment de les instal路lacions de climatitzaci贸, electricitat i lampisteria, ser脿 el concessionari el responsables de conservar-les en perfecte estat. Tamb茅 correr脿 al seu c脿rrec la neteja de les depend猫ncia i la realitzaci贸 de tractaments anuals de desinsectitzaci贸, a fi de complir amb la legislaci贸 vigent.

El consistori estar脿 obligat a assessorar a l’adjudicatari respecte a qualsevol reforma o nova instal路laci贸 que aquest vulga realitzar. L’administraci贸 local haur脿 de donar el vistiplau tamb茅 a la contractaci贸 de nous subministraments i realitzar un control peri貌dic de les instal路lacions per a garantir el seu correcte funcionament i bon estat. Pel que fa als horaris, el negoci haur脿 de romandre operatiu un m铆nim de vuit hores durant sis dies a la setmana. El contracte reflectir脿 la possibilitat de fixar dos per铆odes vacacionals de quinze dies en dues ocasions al llarg de l’any.

El preu de partida per a optar a aquesta concessi贸 茅s de 6.600 euros anuals, una oferta que podr脿 ser millorable pels candidats i els quals hauran de ser abonats en dos pagaments. L’aspecte econ貌mic ser脿 valorat amb fins a 6 punts dels deu totals i l’aportaci贸 de mobiliari i equipament tindr脿 un valor de fins a 4 punts. Despr茅s de l’aprovaci贸 per part de la Junta de Govern Local i la publicaci贸 d’aquests plecs de condicions en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia, els interessats tindran 15 dies naturals per a la presentaci贸 de la documentaci贸, que podr脿 realitzar-se a trav茅s de les oficines del SIAC o per correu certificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.