fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora clausura el curs de comunicaci贸 i xarxes socials dirigit a les ONG locals

Almassora clausura el curs de comunicaci贸 i xarxes socials dirigit a les ONG locals

Fins a 12 entitats locals han rebut formaci贸 pr脿ctica sobre xarxes socials i plataformes digitals.

Dimarts passat va tenir lloc la clausura del curs de comunicaci贸 en xarxes socials i suports digitals que la Regidoria de Benestar Social ha oferit de manera gratu茂ta a les associacions i ONG locals. Fins a 12 d’aquestes entitats han participat en les quatre sessions de formaci贸 que han tingut lloc durant el mes de juny.

Els alumnes han apr猫s a manejar les xarxes socials i plataformes digitals b脿siques amb l’objectiu de donar a con猫ixer la seua activitat. El professorat tamb茅 ha mostrat als alumnes eines digitals gratu茂tes que els permeten la creaci贸 de correus electr貌nics propis, l’elaboraci贸 de cartells informatius o l’edici贸 d’imatges digitals.

La regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, qui va estar present en la clausura i va lliurar als participants el diploma que acredita que han finalitzat els cursos, va assegurar que 鈥渓’煤s d’eines digitals i de la comunicaci贸 en l铆nia multiplica l’abast de qualsevol informaci贸, per la qual cosa considarem b脿sic que aquestes associacions tingueren els coneixements necessaris per a aprofitar aqueix recurs鈥. 鈥淓sperem que gr脿cies al que han apr猫s els membres de les ONGs locals puguen arribar a m茅s gent i guanyar aix铆 en participaci贸 i en socis鈥, va manifestar Belliure.

Les classes s’han dut a terme en les instal路lacions de CaixAlmassora. L’edil ha agra茂t 鈥渓a col路laboraci贸 de l’entitat, una vegada m茅s, a trav茅s de la cessi贸 d’aquest espai i dels equips inform脿tics, gr脿cies a la qual ha sigut possible dur a terme aquest curs鈥.
Escola d’Acollida.

D’altra banda, Belliure va clausurar una nova edici贸 de l’Escola d’Acolliment, una eina que permet formar, amb car脿cter voluntari, als ciutadans majors d’edat que arriben al municipi procedents d’altres pa茂sos. Es tracta d’un programa de comprensi贸 de la societat valenciana que garanteix als nous ciutadans el coneixement dels valors i regles de conviv猫ncia democr脿tica, els drets i deures, l’estructura pol铆tica i els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.