fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora clausura el curs de comunicació i xarxes socials dirigit a les ONG locals

Almassora clausura el curs de comunicació i xarxes socials dirigit a les ONG locals

Fins a 12 entitats locals han rebut formació pràctica sobre xarxes socials i plataformes digitals.

Dimarts passat va tenir lloc la clausura del curs de comunicació en xarxes socials i suports digitals que la Regidoria de Benestar Social ha oferit de manera gratuïta a les associacions i ONG locals. Fins a 12 d’aquestes entitats han participat en les quatre sessions de formació que han tingut lloc durant el mes de juny.

Els alumnes han après a manejar les xarxes socials i plataformes digitals bàsiques amb l’objectiu de donar a conèixer la seua activitat. El professorat també ha mostrat als alumnes eines digitals gratuïtes que els permeten la creació de correus electrònics propis, l’elaboració de cartells informatius o l’edició d’imatges digitals.

La regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, qui va estar present en la clausura i va lliurar als participants el diploma que acredita que han finalitzat els cursos, va assegurar que “l’ús d’eines digitals i de la comunicació en línia multiplica l’abast de qualsevol informació, per la qual cosa considarem bàsic que aquestes associacions tingueren els coneixements necessaris per a aprofitar aqueix recurs”. “Esperem que gràcies al que han après els membres de les ONGs locals puguen arribar a més gent i guanyar així en participació i en socis”, va manifestar Belliure.

Les classes s’han dut a terme en les instal·lacions de CaixAlmassora. L’edil ha agraït “la col·laboració de l’entitat, una vegada més, a través de la cessió d’aquest espai i dels equips informàtics, gràcies a la qual ha sigut possible dur a terme aquest curs”.
Escola d’Acollida.

D’altra banda, Belliure va clausurar una nova edició de l’Escola d’Acolliment, una eina que permet formar, amb caràcter voluntari, als ciutadans majors d’edat que arriben al municipi procedents d’altres països. Es tracta d’un programa de comprensió de la societat valenciana que garanteix als nous ciutadans el coneixement dels valors i regles de convivència democràtica, els drets i deures, l’estructura política i els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.