fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora condemna amb una concentraci贸 els insults cap al torero V铆ctor Barrio

Almassora condemna amb una concentraci贸 els insults cap al torero V铆ctor Barrio

Recolza la lectura del manifest el dissabte a les 10 hores enfront de l’Ajuntament.

La plataforma Gossers de Castell贸 ha convocat una concentraci贸 dissabte que ve a Almassora en repulsa als insults i vexacions llan莽ats per diferents canals despr茅s de la mort del torero V铆ctor Barrio en la pla莽a de bous de Terol dissabte passat. L’Ajuntament d’Almassora se sumar脿 a l’acte per a condemnar aquells missatges que celebren la defunci贸 del destre segovi脿.

El president de Gossers de Castell贸, Julio Gabarri, es va reunir ahir amb la regidora d’Educaci贸, Mar铆a Jos茅 Tormo, per a preparar un acte que compta amb el recolzament del consistori i de diferents entitats taurines de la Comunitat Valenciana, a m茅s de professionals i penyistes.

鈥淟a nostra repugna a tots els comentaris, vinguen d’on vinguen, que s’alegren de la mort d’un 茅sser hum脿 i que demostren una conducta aberrant en un moment de gran dolor per a la fam铆lia i amics de V铆ctor Barrio, als quals des d’ac铆 traslladem el nostre afecte鈥, ha assenyalat la regidora d’Educaci贸, Mar铆a Jos茅 Tormo. 鈥淓l respecte i l’educaci贸 han de prevaldre sempre per sobre de les difer猫ncies i a莽貌 no va de taurins o d’antitaurins, va de persones鈥, defensa l’edil.

Despr茅s de la intervenci贸 de Gabarri, Tormo llegir脿 un fragment del manifest de condemna als insults. Tamb茅 assistir脿 a l’acte la regidora de Festes i Cultura, Isladis Falc贸, entre altres representants municipals. El text del consistori demanar脿 el m脿xim respecte per al mort i l’empara de la just铆cia davant la 鈥渧ergonya que sentim com a instituci贸 democr脿tica en llegir aqueixes paraules repletes d’odi鈥.

鈥淛o puc entendre que no es compartisca el m贸n del bou, el de la ca莽a, el de la pesca i les activitats rurals que molt铆ssima gent practica, per貌 no tinc qualificatius per a les aberracions d’aquesta 铆ndole cap a una persona morta per fer el seu treball鈥, ha lamentat el president de Gossers de Castell贸, al mateix temps que ha fet una crida perqu猫 l’assist猫ncia a l’acte siga massiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.