fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora congela el preu de l’Escola de Pasqua per a afavorir la participaci贸 de les fam铆lies

Almassora congela el preu de l’Escola de Pasqua per a afavorir la participaci贸 de les fam铆lies

El consistori obri dem脿 la preinscripci贸 en persona i per via telem脿tica

El departament d’Educaci贸 d’Almassora ha organitzat l’Escola de Pasqua del pr貌xim mes d’abril amb un cost id猫ntic al de l’any passat per a les fam铆lies amb fills en edat escolar. Aix铆, els interessats tenen a la seua disposici贸 activitats per als m茅s xicotets entre el 18 i el 21 d’abril a un preu de 34,20 euros per alumne. La programaci贸 es dur脿 a terme en el col路legi Cardenal Cisneros.

El Servei d’Informaci贸 i Atenci贸 Ciutadana (SIAC), aix铆 com la p脿gina web municipal, iniciaran dem脿 el termini de preinscripci贸, que s’estendr脿 fins al 14 de mar莽, perqu猫 els interessats emplenen la sol路licitud de pla莽a. La formalitzaci贸 de la matr铆cula ser脿 entre els dies 23 de mar莽 i 5 d’abril. Per a conformar-la hauran d’aportar el full d’inscripci贸, una fotografia de grand脿ria carnet i la targeta sanit脿ria. 脡s possible realitzar l’ingr茅s en l’oficina banc脿ria o pagar amb targeta en el SIAC.

L’Escola de Pasqua es desenvolupar脿 en el col路legi Cardenal Cisneros, que prendr脿 el relleu al centre Errant Vilar, en horari de 7.30 a 14 hores. El programa inclou un servei opcional de menjador per 16 euros per alumne. Els beneficiaris d’aquest servei ampliaran la seua estada en el centre fins a les 16 hores. Tots ells tindran a la seua disposici贸 a monitors especialitzats que proposaran tallers, activitats dins de l’aula, jocs a l’aire lliure i alguna excursi贸.

La regidora d’Educaci贸, Mar铆a Jos茅 Tormo, ha recordat que la programaci贸 de l’Escola de Pasqua va batre tots els registres d’inscripci贸 en 2016 en registrar 78 sol路licituds, “un fet que demostra la necessitat d’oferir activitats alternatives a les fam铆lies que treballen mentre els fills gaudeixen de les vacances de Pasqua”, ha defensat. L’edil confia que l’oferta d’aquest curs atraga de nou l’inter猫s dels pares, “que poden estar tranquils mentre els seus fills es diverteixen i aprenen en aquest espai d’oci”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.