fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora contractar脿 a 47 persones agr铆coles durant l’estiu

Almassora contractar脿 a 47 persones agr铆coles durant l’estiu

Netejaran camins d’horta, sec脿 i s茅quies i vessaments.

L’Ajuntament d’Almassora contractar脿 este estiu a 47 peons agr铆coles per al manteniment dels camins d’horta i sec脿, aix铆 com les s茅quies i vessaments del terme municipal. La junta de govern del pr貌xim dilluns acordar脿 l’adscripci贸 al conveni de col路laboraci贸 amb l’INEM per a destinar 8.000 euros a la subvenci贸 estatal, valorada en 60.000 euros, i tirar avant este programa d’ocupaci贸.

Tal com ha indicat el regidor d’Ocupaci贸, Santiago Agust铆, el consistori ha decidit acollir-se al conveni amb el IENM per a aprovar les tres mem貌ries: neteja de camins d’horta (26.931,78 euros), neteja de camins de sec脿 (26.931,78 euros) i neteja de s茅quies i vessaments (16.458,31 euros). “El seu treball ser脿 imprescindible per a mantenir a punt les zones rurals i preparar-nos de cara a l’arribada de la temporada de pluges”, ha assenyalat Agust铆.

Els responsables del departament municipal d’ocupaci贸 han recordat als interessats que han d’inscriure’s en les oficines del Servef com a peons agr铆coles, “at茅s que esta iniciativa va dirigida exclusivament a treballadors del r猫gim agrari”. A m茅s, 茅s imprescindible que els demandants d’ocupaci贸 hagen cotitzat tres mesos en l’煤ltim any en un lloc vinculat al treball agr铆cola.
L’Ajuntament d’Almassora, per la seua banda, elevar脿 dilluns que ve tota la documentaci贸 de les ajudes a la junta de govern perqu猫 esta aprove la dotaci贸 de les partides pressupost脿ries necess脿ries per a cobrir les despeses no subvencionades pel Govern. El proc茅s continuar脿 amb la remissi贸 de l’acord i la mem貌ria valorada a la Direcci贸 Provincial de l’INEM.

“Amb este programa oferirem treball a 47 fam铆lies durant un mes, un fet que suposar脿 un alleujament per a estos empleats del camp que tantes dificultats tenen per a accedir al mercat laboral, sobretot a l’estiu, una vegada finalitzada la temporada de recol路lecci贸 de c铆trics”, en paraules de l’edil d’Ocupaci贸. Al temps, la iniciativa permetr脿 mantenir en condicions 貌ptimes el terme municipal i netejar els canals d’aigua en previsi贸 de la pluja de la tardor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.