fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora fixa el 4 de juny com a data per a l’examen de la borsa municipal de Treball Social

Almassora fixa el 4 de juny com a data per a l’examen de la borsa municipal de Treball Social

Finalment, 47 aspirants han sigut acceptats en l’oposici贸.

Les proves per a la nova borsa municipal d’ocupaci贸 convocada per Serveis Socials per a la contractaci贸 d’un treballador o una treballadora social es realitzaran el pr貌xim 4 de juny. La puntuaci贸 obtinguda durant el proc茅s determinar脿 tamb茅 l’ordre d’incorporaci贸 de les i els professionals destinats a cobrir necessitats temporals del departament.

Finalment, el total d’aspirants als quals l’Ajuntament d’Almassora convoca ser脿 de 47 persones, despr茅s que diversos candidats esmenaren els errors detectats en la documentaci贸 presentada i de la recepci贸 de nova documentaci贸 per correu postal. El primer exercici constar脿 d’una pregunta te貌rica sobre els continguts del temari i d’una prova pr脿ctica que els examinats hauran de resoldre un sup貌sit pr脿ctic relacionat amb les tasques a desenvolupar en Serveis Socials.
Amb posterioritat, les persones candidates hauran de completar la traducci贸 d’un text al valenci脿, un exercici que avaluar脿 els seus coneixements de l’idioma i que no ser脿 eliminatori. Aquelles que superen les proves de l’oposici贸, seran cridades a una entrevista professional per la qual podran sumar un punt a les seues qualificacions.

“Almassora se suma amb esta borsa a la tend猫ncia de millora dels Serveis Socials que est脿 vivint la Comunitat Valenciana, on s’han creat multitud de noves borses d’ocupaci贸 i s’han reactivat d’altres que feia anys que estaven aturades”, ha destacat l’edil de l’脿rea, Diana Belliure. Per a la regidora, la constituci贸 d’una llista renovada de candidats garanteix comptar amb “personal qualificat i amb disponibilitat per a cobrir necessitats espec铆fiques del departament”, un fet que permetr脿 al consistori “respondre amb agilitat a les tramitacions urgents”.

Cal assenyalar que el tribunal d’esta oposici贸 estar脿 format per quatre funcionaris treballadors de Serveis Socials, a m茅s de pel secretari municipal. Les proves comen莽aran a les 9.30 del mat铆 del dilluns 4 de juny i es desenvoluparan en l’aula de formaci贸 de la casa consistorial.

Com ja va avan莽ar Belliure, este ser脿 el primer dels tres processos d’oposici贸 que l’executiu municipal convocar脿 per a l’脿rea de Serveis Socials per a “ampliar el departament i poder cobrir les necessitats de la poblaci贸 en creixement que t茅 Almassora”. Aix铆 doncs, l’Ajuntament

Leave a Reply

Your email address will not be published.