Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora fixa el 4 de juny com a data per a l’examen de la borsa municipal de Treball Social

Almassora fixa el 4 de juny com a data per a l’examen de la borsa municipal de Treball Social

Finalment, 47 aspirants han sigut acceptats en l’oposició.

Les proves per a la nova borsa municipal d’ocupació convocada per Serveis Socials per a la contractació d’un treballador o una treballadora social es realitzaran el pròxim 4 de juny. La puntuació obtinguda durant el procés determinarà també l’ordre d’incorporació de les i els professionals destinats a cobrir necessitats temporals del departament.

Finalment, el total d’aspirants als quals l’Ajuntament d’Almassora convoca serà de 47 persones, després que diversos candidats esmenaren els errors detectats en la documentació presentada i de la recepció de nova documentació per correu postal. El primer exercici constarà d’una pregunta teòrica sobre els continguts del temari i d’una prova pràctica que els examinats hauran de resoldre un supòsit pràctic relacionat amb les tasques a desenvolupar en Serveis Socials.
Amb posterioritat, les persones candidates hauran de completar la traducció d’un text al valencià, un exercici que avaluarà els seus coneixements de l’idioma i que no serà eliminatori. Aquelles que superen les proves de l’oposició, seran cridades a una entrevista professional per la qual podran sumar un punt a les seues qualificacions.

“Almassora se suma amb esta borsa a la tendència de millora dels Serveis Socials que està vivint la Comunitat Valenciana, on s’han creat multitud de noves borses d’ocupació i s’han reactivat d’altres que feia anys que estaven aturades”, ha destacat l’edil de l’àrea, Diana Belliure. Per a la regidora, la constitució d’una llista renovada de candidats garanteix comptar amb “personal qualificat i amb disponibilitat per a cobrir necessitats específiques del departament”, un fet que permetrà al consistori “respondre amb agilitat a les tramitacions urgents”.

Cal assenyalar que el tribunal d’esta oposició estarà format per quatre funcionaris treballadors de Serveis Socials, a més de pel secretari municipal. Les proves començaran a les 9.30 del matí del dilluns 4 de juny i es desenvoluparan en l’aula de formació de la casa consistorial.

Com ja va avançar Belliure, este serà el primer dels tres processos d’oposició que l’executiu municipal convocarà per a l’àrea de Serveis Socials per a “ampliar el departament i poder cobrir les necessitats de la població en creixement que té Almassora”. Així doncs, l’Ajuntament

Leave a Reply

Your email address will not be published.