fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora habilita 44 places d’aparcament gratu茂t en Benafel铆

Almassora habilita 44 places d’aparcament gratu茂t en Benafel铆

El propietari cedeix la parcel路la a canvi del manteniment i clos.

L’Ajuntament d’Almassora habilitar脿 este estiu 44 places d’aparcament gratu茂t en la platja de Benafel铆. El propietari d’una parcel路la situada en segona l铆nia de costa i el consistori han aconseguit un acord per a la cessi贸 de l’煤s del s貌l a canvi del manteniment i clos del terreny. D’esta forma, banyistes i estiuejants disposaran de m茅s facilitats per a accedir amb el seu vehicle fins a la zona central de la platja d’Almassora.

L’informe per a la contractaci贸 de s貌l privatiu per a la creaci贸 d’una zona d’aparcament p煤blic en superf铆cie, que compta amb el benepl脿cit de les parts, reconeix l’inter猫s per resoldre els problemes existents a causa de la creixent demanda de places d’estacionament i la impossibilitat de noves places en els vials propers. Este fet ve motivat per la redu茂da secci贸 de cal莽ada, de 4,5 metres, en tractar-se en la seua majoria de carrers amb un ample de 8 metres.

El solar est脿 pr貌xim a la conflu猫ncia amb els vials Illes Balears, Ausi脿s March i Meridi脿 i t茅 acc茅s directe des del cam铆 Benafel铆. La superf铆cie de la parcel路la 茅s de 1.143,04 metres quadrats, que permetran habilitar 44 places d’aparcament aproximadament a escassos metres de la zona de bany. L’adequaci贸 del terreny estar脿 llista en el mes de juliol per a aprofitar la temporada estival.

Els t猫cnics han especificat que la parcel路la est脿 lliure d’edificacions i c脿rregues que impedisquen el desenvolupament de l’煤s p煤blic i creuen convenient la cessi贸 gratu茂ta de l’espai a canvi de treballs de condicionament. Aix铆, el consistori es far脿 c脿rrec de la neteja, refinat i compactat de la base existent i de l’est猫s d’una capa de graves, la creaci贸 de l’acc茅s, senyalitzaci贸 i clos.

L’informe t猫cnic recorda que encara que en la zona existeixen altres parcel路les que reuneixen les condicions ressenyades, estes no comporten una prestaci贸 tan rendible econ貌micament com la proposta, ja que “tant la relaci贸 de la superf铆cie de la finca com el valor de les actuacions de condicionament respecte al nombre total de places s贸n menors” que els del terreny triat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.