fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora haur脿 d’assumir m茅s de 3.500 euros en reparacions per la falta de manteniment en el servei de rentapeus

Almassora haur脿 d’assumir m茅s de 3.500 euros en reparacions per la falta de manteniment en el servei de rentapeus

Aquesta partida va patir una retallada significativa l’any 2011.

La Regidoria de Platges ha hagut de realitzar una inversi贸 de 3.520,11 euros per a dur a terme les reparacions de diverses fuites i del sistema de bombes del servei de rentapeus de la platja d’Almassora. Tal com ha assegurat l’edil de l’脿rea, Amaya G贸mez, “la falta de reparacions i de manteniments peri貌dic ens ha portat a haver de realitzar aquesta despesa per a poder posar en marxa el servei aquest estiu”.

G贸mez ha informat que la retallada en aquesta partida va comen莽ar l’any 2011, en el qual nom茅s es van invertir 3.486 euros, davant dels m茅s de 10.000 destinats a aquesta fi en l’exercici anterior. “El 2012 el va gastar va ser de 4.260 euros i, si b茅 茅s cert que posteriorment es va incrementar fins a quasi doblegar-se, les tasques realitzades han sigut, sens dubte, insuficients”.

Per tant el departament de dirigeix Amaya G贸mez, ha destinat 3.520,11 euros del present exercici a les reparaci贸 de dues importants fuites que afectaven al funcionament dels aparells en la platja de Benafel铆 i a la reparaci贸 de bombes de drenatge i dels seus sistemes d’arrencada, aix铆 com d’un extractor d’aire. Aix铆 mateix, l’empresa encarregada dels treballs instal路lar脿 un rellotge d’engegada i atur del sistema de bombament amb la finalitat de reduir la sobrec脿rrega de les bombes, que a causa de les fugides han estat en continu funcionament.

Amb l’objectiu d’ampliar l’abast del servei, Platges habilitar脿 aquest estiu tres punts addicionals de rentapeus, que estaran situats en el Cam铆 Benafel铆 i el carrer Mestral. Per a Amaya G贸mez “aquesta 茅s una altra eina per a fer la nostra platja m茅s c貌moda per als banyistes ja que, de moment, la Generalitat no ens autoritza a instal路lar dutxes”.

Cal recordar que la Regidoria de Platges ja va realitzar una inversi贸 de 12.559,44 euros per a l’engegada dels 40 rentapeus existents la platja d’Almassora, despr茅s de la qual van apar猫ixer les fuites i es van detectar problemes en el sistema de bombament. Tamb茅 aquesta mateixa setmana ha finalitzat la instal路laci贸 dels jocs del parc de Pitillo. En aquest mateix punt, i despr茅s de les obres de condicionament dutes a terme pel consistori, s’instal路laran a partir de la setmana vinent els contenidors que albergaran la reguarda policial del districte mar铆tim, que passar脿 a ser permanent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.