fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora imparteix formaci贸 gratu茂ta per a aturats sobre manipulaci贸 d’aliments

Almassora imparteix formaci贸 gratu茂ta per a aturats sobre manipulaci贸 d’aliments

Els 25 alumnes del curs podran obtenir un carnet que acredite els seus coneixements.

L’Ateneu Jove acull el curs de formaci贸 b脿sica en higiene aliment脿ria i gesti贸 d’al路lerg貌gens impartit per professorat del CdT de Castell贸 i organitzat per la Regidoria de Joventut. Els assistents seran avaluats al final de la jornada i, si superen la prova, rebran el certificat que acredita els seus coneixements respecte a la manipulaci贸 b脿sica d’aliments, un document necessari per a treballar en sectors com el de l’hostaleria.

Joventut ha oferit 25 places d’aquest curs gratu茂t, per al qual s’han rebut 42 sol路licituds. Segons l’edil delegat de l’脿rea, Xavier Trenco, a莽貌 demostra 鈥渓a gran necessitat de formaci贸 per a joves i aturats que existeix a Almassora, per la qual cosa seguirem ampliant l’oferta en els pr貌xims mesos鈥. 鈥淎quest curs ofereix, a m茅s, la possibilitat d’obtenir un certificat que pot ampliar les possibilitats laborals dels alumnes, una oportunitat que anem a tornar a brindar amb les formacions que oferirem en els pr貌xims mesos, com per exemple la de monitor de temps lliure鈥, ha informat el regidor.

Respecte als continguts, els assistents al curs rebran les pautes a seguir a l’hora de rebre, emmagatzemar, cuinar i servir mat猫ries primeres, aix铆 com per a mantenir en perfectes condicions les superf铆cies de treball. L’equip docent far脿 especial incid猫ncia sobre la formaci贸 relativa a al路lerg貌gens i explicar脿 a la normativa vigent en relaci贸 a la seua identificaci贸 i informaci贸 als consumidors finals.

Els alumnes seran sotmesos a una prova despr茅s de les classes, que determinar脿 si han assimilat la informaci贸 facilitada. Els resultats seran publicats en els pr貌xims dies en la p脿gina web del Cdt Castell贸 i, si s贸n satisfactoris, els assistents rebran el carnet de manipuladors d’aliments.

Aquesta 茅s la segona ocasi贸 en la qual el centre tur铆stic col路labora amb el consistori en mat猫ria de formaci贸. El passat mes de mar莽, 35 ve茂ns van participar en el curs de dinamitzaci贸 tur铆stica, en el qual van aprendre a crear rutes i activitats per a grups aprofitant les infraestructures i els recursos naturals, culturals, econ貌mics i patrimonials del municipi i els seus voltants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.