fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora imparteix formació gratuïta per a aturats sobre manipulació d’aliments

Almassora imparteix formació gratuïta per a aturats sobre manipulació d’aliments

Els 25 alumnes del curs podran obtenir un carnet que acredite els seus coneixements.

L’Ateneu Jove acull el curs de formació bàsica en higiene alimentària i gestió d’al·lergògens impartit per professorat del CdT de Castelló i organitzat per la Regidoria de Joventut. Els assistents seran avaluats al final de la jornada i, si superen la prova, rebran el certificat que acredita els seus coneixements respecte a la manipulació bàsica d’aliments, un document necessari per a treballar en sectors com el de l’hostaleria.

Joventut ha oferit 25 places d’aquest curs gratuït, per al qual s’han rebut 42 sol·licituds. Segons l’edil delegat de l’àrea, Xavier Trenco, açò demostra “la gran necessitat de formació per a joves i aturats que existeix a Almassora, per la qual cosa seguirem ampliant l’oferta en els pròxims mesos”. “Aquest curs ofereix, a més, la possibilitat d’obtenir un certificat que pot ampliar les possibilitats laborals dels alumnes, una oportunitat que anem a tornar a brindar amb les formacions que oferirem en els pròxims mesos, com per exemple la de monitor de temps lliure”, ha informat el regidor.

Respecte als continguts, els assistents al curs rebran les pautes a seguir a l’hora de rebre, emmagatzemar, cuinar i servir matèries primeres, així com per a mantenir en perfectes condicions les superfícies de treball. L’equip docent farà especial incidència sobre la formació relativa a al·lergògens i explicarà a la normativa vigent en relació a la seua identificació i informació als consumidors finals.

Els alumnes seran sotmesos a una prova després de les classes, que determinarà si han assimilat la informació facilitada. Els resultats seran publicats en els pròxims dies en la pàgina web del Cdt Castelló i, si són satisfactoris, els assistents rebran el carnet de manipuladors d’aliments.

Aquesta és la segona ocasió en la qual el centre turístic col·labora amb el consistori en matèria de formació. El passat mes de març, 35 veïns van participar en el curs de dinamització turística, en el qual van aprendre a crear rutes i activitats per a grups aprofitant les infraestructures i els recursos naturals, culturals, econòmics i patrimonials del municipi i els seus voltants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.