Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora impartirà classes d’aparadorisme als comerciants locals

Almassora impartirà classes d’aparadorisme als comerciants locals

Orientat a impulsar la campanya de Nadal, la formació inclourà assessorament individual durant dos mesos.

La Regidoria de Comerç oferirà un curs d’aparadorisme dirigit als comerciants locals, amb l’objectiu que els negocis guanyen visibilitat i mostren correctament els seus productes de la millor manera, especialment, de cara a la campanya de Nadal. La formació estarà conduïda per l’aparadorista Olga Batalla i serà gratuïta per als professionals.

Així ho ha confirmat l’edil de Comerç, Roger Beltrán, qui ha assegurat que “la primera imatge que els consumidors perceben de l’aparador és clau per a la resta del negoci”. El regidor ha avançat que el consistori completarà la formació amb un servei de seguiment i assessorament individual durant els dos mesos posteriors al curs, de manera que “la professora guiarà als comerciants, corregirà els possibles errors i resoldrà els seus dubtes”.

En este sentit, la responsable de la formació ha destacat que els expositors exteriors, els comerços “poden diferenciar-se de la competència i posicionar el negoci en la ment del client”. Per a açò, Batalla mostrarà als propietaris quins materials i eines han d’utilitzar i realitzarà un taller pràctic de col·locació, de manera que les tendes d’Almassora arriben a “transmetre professionalitat i generar confiança en el professional que està al capdavant”.

Cal destacar que este curs d’aparadorisme constarà de quatre sessions, que s’impartiran entre el 27 i el 30 de novembre en l’Ajuntament d’Almassora en horari de 14.30 a 16.30 hores per a “encaixar la formació amb els horaris comercials i facilitar l’assistència”. Les inscripcions podran formalitzar-se a partir de demà, dimecres 15 de novembre, tant en el portal municipal (www.almassora.es) com en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC). El consistori prioritzarà l’accés dels comerciants locals, però obrirà la participació en la resta de la població si existeixen vacants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.