fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora impulsar脿 l’煤s de les instal路lacions esportives en crear accessos entre la piscina municipal i els centres educatius

Almassora impulsar脿 l’煤s de les instal路lacions esportives en crear accessos entre la piscina municipal i els centres educatius

Els passos seran accessibles i evitaran que els escolars transiten per la cal莽ada.

La Regidoria d’Esports emprendr脿 en els pr貌xims dies una actuaci贸 per a obrir nous accessos que comuniquen el CEIP Regina Violant, l’IES Vila-roja i les instal路lacions esportives de la piscina municipal. Amb esta actuaci贸 el consistori aspira a facilitar l’煤s compartit dels espais esportius i garantir que el pas d’un punt a un altre es fa amb totes les garanties de seguretat, ja que els menors hauran d’eixir al carrer.

La porta que comunicar脿 els centres estar脿 situada en el l铆mit entre l’aparcament de la instal路laci贸 municipal i l’IES Vila-roja, en el punt m茅s proper a l’Avinguda Generalitat. L’elecci贸 d’esta ubicaci贸 permetr脿 que pas siga 100% accessible, ja que el terreny no presenta cap cap desnivell i l’espai permetr脿 crear un acc茅s de major dimensi贸.

“Els alumnes dels centres educatius podran accedir a la piscina i a les pistes de patinatge m茅s f脿cilment i el CEIP Regina Violant, que manca de moment d’instal路lacions esportives, podr脿 usar tant les de l’institut com les municipals”, ha assegurat l’edil d’Esports, Xavier Trenco.

Paral路lelament, la regidoria que dirigeix Trenco, habilitar脿 un altre acc茅s en l’avinguda del Grau de Castell贸, a fi de crear una entrada m茅s espaiosa per als usuaris de les pistes de patinatge. “Actualment la pista t茅 molt poc marge en els laterals per al p煤blic i el pas d’usuaris fins a la zona d’ombra, per la qual cosa hem optat per obrir una porta al costat de les p猫rgoles”, ha assegurat el regidor. Trenco ha destacat que l’acc茅s “estar脿 en el tram m茅s ample de la vorera, per a evitar que els vianants enva茂squen en carril bici que hi ha en este vial”.

Ambdues actuacions tindran un cost total de 2.000 euros i l’equip de govern t茅 previst culminar els treballs abans de l’inici del curs escolar perqu猫 “els centres i el SEM realitzen la seua programaci贸 d’activitats en funci贸 dels espais disponibles”. En esta mateixa l铆nia, tant el consell escolar com la direcci贸 de l’IES 脕lvaro Falomir ja han aprovat l’煤s dels seus espais esportius per part dels clubs locals, un tr脿mit que els 貌rgans competents de l’IES Vila-roja tamb茅 realitzaran pr貌ximament.

Cal recordar que el consistori es va adherir al conveni singular que la Conselleria d’Educaci贸 mant茅 amb la Federaci贸 Valenciana de Municipis i Prov铆ncies per a la regulaci贸 de l’煤s de les zones polivalents dels centres educatius per part de les entitats locals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.