fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora inclour脿 informaci贸 sobre bars i restaurants en el seu nou mapa

Almassora inclour脿 informaci贸 sobre bars i restaurants en el seu nou mapa

Els usuaris accediran a les dades actualitzades a trav茅s d’un codi QR

Dijous que ve tindr脿 lloc la primera comissi贸 de seguiment del Pla Estrat猫gic de Turisme, creat per l’Ajuntament d’Almassora per tal de marcar les actuacions dels pr貌xims anys. Una de la propostes que presentar脿 el consistori en la trobada ser脿 el projecte per a redissenyar el mapa de carrers de la localitat, que des d’enguany inclour脿 dades sobre bars i restaurants d’Almassora.

Per a accedir a aqueixa informaci贸, els usuaris hauran d’escanejar el codi QR que figurar脿 en els mapes, una operaci贸 que els portar脿 fins a la web municipal. All铆, un pl脿nol m茅s redu茂t els indicar脿 els restaurants m茅s pr貌xims a la zona en la qual es troben i, despr茅s de punxar sobre la ubicaci贸, podran accedir a dades com l’horari, els preus, el tipus de cuina, el tel猫fon o l’adre莽a, informaci贸 que el personal municipal ja est脿 recaptant directament dels locals. A m茅s la nova llista de carrers comptar脿 amb refer猫ncies als punts d’inter猫s tur铆stic, el quals figuraran agrupats creant rutes, a les instal路lacions municipals i a centres sanitaris i farm脿cies.
“El fet que la informaci贸 estiga disponible en l铆nia ens permetr脿 actualitzar-la i incorporar nous locals o altres serveis d’inter猫s”, ha assegurat l’edil de Turisme, Amaya G贸mez. Per a la regidora “l’actual mapa necessita un replantejament que el fa莽a m茅s 煤til, elimine l’exc茅s la informaci贸 escrita i integre les nova tecnologies per a oferir a cada usuari les dades que necessita”.

G贸mez ha destacat que la iniciativa ser脿 duta a terme en resposta a les peticions realitzades pels clubs esportius i associacions del municipi durant la fase d’elaboraci贸 de Pla Estrat猫gic. “Ens van advertir que els visitants que acudeixen a esdeveniments convocats per les seues entitats solen requerir informaci贸 sobre locals per a menjar o sopar en el dia, unes dades que ara seran de f脿cil acc茅s”, ha incidit.

Aix铆 doncs, els suggeriments respecte al disseny de la nova llista de carrers seran uns dels punts del dia de la comissi贸, a la qual seran convocats tan agents p煤blics com a privats. Durant la trobada, G贸mez informar脿 sobre la resta d’actuacions previstes per a 2017 en mat猫ria de Turisme, aix铆 com de les accions que el consistori preveu executar en 2018. En aquest punt, els participants podran traslladar els seus suggeriments per a aquesta 脿rea, de manera que puguen ser valorats abans de l’elaboraci贸 del pressupost del pr貌xim any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.