fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora inicia l’enderrocament dels vestuaris de Les Boqueres per a construir un trinquet

Almassora inicia l’enderrocament dels vestuaris de Les Boqueres per a construir un trinquet

La primera fase de les obres suposar脿 una inversi贸 de 57.000 euros.

L’Ajuntament d’Almassora ha comen莽at l’enderrocament dels vestuaris del camp de futbol Les Boqueres per a construir el trinquet municipal. Les obres per a preparar el terreny ja s’han iniciat, tal com havia previst el consistori en coordinaci贸 amb el col路legi Errant Vilar, que aquests dies clausura la seua escola d’estiu. Aquesta primera fase del projecte comptar脿 amb un pressupost de 57.000 euros.

Els treballs han comen莽at amb la demolici贸 dels vestuaris i cond铆cies, que es realitza seguint les indicacions dels t猫cnics municipals. A continuaci贸, el projecte contempla la construcci贸 d’un mur de tres metres d’altura que a茂llar脿 el col路legi de les obres i garantir脿 la seguretat de treballadors i alumnes durant tot el temps que duren els treballs. A m茅s, l’empresa dur脿 a terme la construcci贸 d’un magatzem per a albergar materials de l’obra que podr脿 ser utilitzat m茅s endavant en la instal路laci贸.

Aquesta primera fase, la qual durar脿 un mes des de la signatura de l’acta de replanteig, suposar脿 l’enderrocament de l’estructura que albergava els antics vestuaris del camp de futbol, per a la retirada de les restes de la qual s’obrir脿 un porta de prop de nou metres d’ample des del carrer Sant Crist que permeta l’acc茅s de camions i altres vehicles pesants que m茅s endavant seran necessaris per a dur a terme la construcci贸 del trinquet.
Durant el temps que duren les feines, el departament d’Urbanisme extraur脿 informaci贸 sobre les caracter铆stiques del subs貌l que utilitzar脿 per a completar el projecte. Despr茅s de l’emissi贸 dels conseq眉ents plecs t猫cnics l’Ajuntament d’Almassora traur脿 les obres a licitaci贸, una tr脿mit que s’espera puga completar-se abans de finals d’any.

L’edil d’Esports, Xavier Trenco, ha celebrat que el consistori haja pogut complir “amb els terminis previstos i acordats amb la Conselleria d’Educaci贸, una actuaci贸 amb la qual evitarem provocar mol猫sties per la demolici贸 en el centre”. Trenco ha recordat que “la nova ubicaci贸 del trinquet ens permetr脿 aprofitar recursos ja existents en les instal路lacions de Les Boqueres, com el servei de consergeria, el de neteja i l’脿rea de restauraci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.