fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora inicia l’enderrocament dels vestuaris de Les Boqueres per a construir un trinquet

Almassora inicia l’enderrocament dels vestuaris de Les Boqueres per a construir un trinquet

La primera fase de les obres suposarà una inversió de 57.000 euros.

L’Ajuntament d’Almassora ha començat l’enderrocament dels vestuaris del camp de futbol Les Boqueres per a construir el trinquet municipal. Les obres per a preparar el terreny ja s’han iniciat, tal com havia previst el consistori en coordinació amb el col·legi Errant Vilar, que aquests dies clausura la seua escola d’estiu. Aquesta primera fase del projecte comptarà amb un pressupost de 57.000 euros.

Els treballs han començat amb la demolició dels vestuaris i condícies, que es realitza seguint les indicacions dels tècnics municipals. A continuació, el projecte contempla la construcció d’un mur de tres metres d’altura que aïllarà el col·legi de les obres i garantirà la seguretat de treballadors i alumnes durant tot el temps que duren els treballs. A més, l’empresa durà a terme la construcció d’un magatzem per a albergar materials de l’obra que podrà ser utilitzat més endavant en la instal·lació.

Aquesta primera fase, la qual durarà un mes des de la signatura de l’acta de replanteig, suposarà l’enderrocament de l’estructura que albergava els antics vestuaris del camp de futbol, per a la retirada de les restes de la qual s’obrirà un porta de prop de nou metres d’ample des del carrer Sant Crist que permeta l’accés de camions i altres vehicles pesants que més endavant seran necessaris per a dur a terme la construcció del trinquet.
Durant el temps que duren les feines, el departament d’Urbanisme extraurà informació sobre les característiques del subsòl que utilitzarà per a completar el projecte. Després de l’emissió dels conseqüents plecs tècnics l’Ajuntament d’Almassora traurà les obres a licitació, una tràmit que s’espera puga completar-se abans de finals d’any.

L’edil d’Esports, Xavier Trenco, ha celebrat que el consistori haja pogut complir “amb els terminis previstos i acordats amb la Conselleria d’Educació, una actuació amb la qual evitarem provocar molèsties per la demolició en el centre”. Trenco ha recordat que “la nova ubicació del trinquet ens permetrà aprofitar recursos ja existents en les instal·lacions de Les Boqueres, com el servei de consergeria, el de neteja i l’àrea de restauració”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.