fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora licita la nova il·luminació LED del José Manuel Pesudo per 89.000 euros

Almassora licita la nova il·luminació LED del José Manuel Pesudo per 89.000 euros

L’estalvi en el consum elèctric superarà els 4.000 euros anuals i la reducció de les emissions fregarà el 40%.

La Junta de Govern ha aprovat les condicions de licitació del projecte per a la instal·lació d’il·luminació LED en el camp de futbol municipal José Manuel Pesudo. El pressupost màxim d’execució és de 88.806,74 (IVA inclòs) i, segons marca el plec, l’adjudicatària tindrà un termini màxim de 10 setmanes per a la renovació de la xarxa.

D’esta manera, el consistori ha orientat el projecte cap a l’estalvi tant en els costos energètics com en emissions i manteniment. Tal com ha confirmat l’edil d’Esports, Xavier Trenco, la tecnologia LED permetrà “estalviar més de 4.000 euros l’any en la factura de la llum”, que actualment s’eleva fins als 15.000 euros en esta instal·lació. Així mateix, el consistori retallarà prop d’un 40% les emissions contaminants i reduirà els costos de manteniment, ja que les actuals lluminàries requereixen constants substitucions.

Quant a les característiques tècniques, l’adjudicatària haurà d’instal·lar un total de 24 projectors la vida útil dels quals supere les 100.000 hores. També haurà de fer-se càrrec de la retirada de les actuals lluminàries i acompanyar l’oferta de garanties en relació a la fallada dels equips i de la instal·lació.

En este sentit, la mesa de contractació valorarà amb fins a tres punts sobre 10 l’extensió dels terminis de garantia i la reducció en els temps d’execució del projecte. L’oferta econòmica podrà puntuada amb fins a set punts. Pel que fa a la presentació de sol·licituds, les signatures interessades tindran un total de 15 dies naturals, un termini que començarà a partir de la publicació d’anunci en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora “aposta per les energies netes, com ja hem fet en la piscina municipal amb la instal·lació de plaques solars i tecnologia d’aprofitament de la calor generada”, ha recordat Trenco. Els nous equips permeten un estalvi en esta instal·lació de prop de 12.000 euros anuals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.