fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora obri el dijous la reserva de places per a l’Escola de Nadal

Almassora obri el dijous la reserva de places per a l’Escola de Nadal

Funcionarà en Cardenal Cisneros del 26 de desembre al 5 de gener per 42,30 euros.

L’Escola de Nadal d’Almassora, que funcionarà entre el 26 de desembre i el 5 de gener, obrirà este dijous el període de matriculació, segons ha confirmat la regidora d’Educació, María José Tormo. La iniciativa es desenvoluparà en el col·legi Cardenal Cisneros entre les 7.30 i les 16 hores per a ajudar a conciliar la vida familiar i laboral als pares que treballen fora de casa. En esta ocasió, l’Escola de Nadal porta per títol “Charles Dickens, un conte de Nadal”.

La jornada sense menjador entre les 7.30 i les 14.00 hores té un cost total de 42,30 euros. En cas que els interessats sol·liciten el servei de menjador, a la taxa se sumen 28 euros. Els menors que es queden a menjar en Cardenal Cisneros ampliaran l’estada en el col·legi fins a les 16.00 hores sota la tutela dels monitors que vigilaran que el servei es desenvolupa de forma correcta.

Els interessats poden realitzar la preinscripció de forma presencial en l’oficina del SIAC o a través de la web municipal www.almassora.es (apartat ‘Inscripcions activitats’). El termini per a reservar places s’estendrà entre este dijous i el divendres 17 de novembre. En este temps, les famílies podran cursar la sol·licitud que hauran de formalitzar entre el 28 de novembre i el 12 de desembre en cas que resulten agraciats en el sorteig que se celebrarà si la demanda de places supera el nombre de vacants disponibles.

La regidora d’Educació ha animat a les famílies que per motius de treball no poden atendre als xicotets durant les seues vacances escolars de Nadal al fet que “utilitzen este servei tan pràctic, a un preu raonable en el qual els xiquets aprenen mentre es diverteixen amb altres companys”. L’edil ha recordat que és imprescindible inscriure’s dins del termini habilitat i formalitzar la matrícula el dia i alhora que indiquen els tècnics per a no perdre la plaça.

Leave a Reply

Your email address will not be published.