fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora pagar脿 als clubs les despeses federatives i d’arbitratge en les competicions oficials

Almassora pagar脿 als clubs les despeses federatives i d’arbitratge en les competicions oficials

El consistori destina m茅s de 113.000 euros a donar suport a les entitats locals.

La Regidoria d’Esports ha presentat als clubs locals el sistema de concessi贸 de subvencions que aplicar脿 a partir de l’exercici de 2018 i a trav茅s del qual el consistori cobrir脿 les despeses de cada fitxa federativa i per arbitratges de les formacions esportives. Un total de 14 entitats locals inscrites en competicions oficials es beneficiaran d’este sistema, que implicar脿 una aportaci贸 d’entre 32 i 152 euros per atleta i temporada en funci贸 del club. “Les xifres seran p煤bliques de manera que cada esportista federat podr脿 con猫ixer la subvenci贸 que rep el club de l’Ajuntament, en honor d’una major transpar猫ncia”, ha destacat l’edil d’Esports, Xavier Trenco.

En relaci贸 als criteris per a assignar els 113.399,10 euros de subvencions nominatives que els clubs locals rebran, l’Ajuntament d’Almassora estudiar脿 el nombre d’esportistes federats i la quantitat de jugadors per equip, aix铆 com el total d’entrenadors i delegats d’equip que estes entitats empren durant la temporada. Tal com apunten des del Servei Esportiu Municipal (SEM), estes dades estan certificades per les respectives federacions i s贸n quantificables, pel que les ajudes es basaran en criteris exclusivament num猫rics.

D’esta manera, la quantitat total que percebr脿 cada formaci贸 es basar脿 en la documentaci贸 aportada en relaci贸 a la temporada 2016-17. Este sistema permet rebre el 50% de la subvenci贸 a principi de l’any i basar-se en dades reals, en contrast amb el sistema per projecte utilitzat fins ara, el qual havia de ser justificat posteriorment per les directives. “Molts clubs ens han demanat aplicar el sistema nominatiu per a reduir la c脿rrega administrativa de la tramitaci贸 i cobrar abans l’ajuda municipal”, ha aclarit Trenco.

D’altra banda, els 13 clubs locals que no participen en competicions d’脿mbit provincial, auton貌mic o nacional i de car脿cter oficial, percebran una ajuda de 300 euros. No obstant aix貌, amb l’objectiu de promoure l’esport base, Esports llan莽ar脿 pr貌ximament una l铆nia d’ajudes per a les entitats que ofereixen activitats juntament amb les AMPA en els centres educatius o a trav茅s de les escoles municipals.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora tamb茅 col路labora amb els atletes independents que destaquen pels seus resultats esportius amb un programa de subvencions dotat amb 10.000 euros. El passat any, una dotzena d’esportistes de disciplines com les arts marcials, la gimn脿stica r铆tmica,

Leave a Reply

Your email address will not be published.