fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora renova la fa莽ana i els accessos del Auditori Les Boqueres

Almassora renova la fa莽ana i els accessos del Auditori Les Boqueres

La inversi贸, de m茅s de 30.000 euros, ha suposat tamb茅 la posada a punt de la tanca exterior.

L’exterior de l’Auditori Les Boqueres rep els 煤ltims retocs despr茅s de les obres de reparaci贸 de la fa莽ana exterior i la renovaci贸 dels accessos que han tingut lloc en les 煤ltimes setmanes. L’Ajuntament d’Almassora ha invertit un total de 31.127 euros en la renovaci贸 de l’edifici, que alberga el sal贸 d’actes i diverses sales polivalents, aix铆 com en el pintat de la tanca que envolta el complex.

La posada a punt de la tanca ha suposat una inversi贸 de 7.127 euros i ha consistit en el pintat de les peces met脿l路liques i la neteja i reparaci贸 de la part de ciment, que havia acumulat desperfectes amb el pas del temps. D’altra banda, el pintat de l’edifici de l’auditori ha tingut un cost de 10.540, mentre que l’adaptaci贸 de l’acc茅s al mateix ha ascendit a 13.460. Aquesta 煤ltima fase de les obres ha suposat la reparaci贸 de les escales i la rampa existents i la pavimentaci贸 del s貌l amb un capa de formig贸 impr茅s que facilitar脿 l’acc茅s als usuaris.

Cal recordar, que aquesta actuaci贸 est脿 inclosa en el pla per a la recuperaci贸 de l’Auditori Les Boqueres i el seu entorn, per al qual el consistori ha reservat un total de 153.627 euros. A m茅s de les reparacions dutes a terme, el complex comptar脿 amb un parc d’educaci贸 vial i un centre d’oci juvenil. La renovaci贸 de l’auditori, ha suposat tamb茅 l’eliminaci贸 de les antigues casetes de fusta en des煤s que ocupaven el pati exterior amb l’objectiu d’alliberar espai per a altres instal路lacions i millorar l’aspecte del parc exterior.

Centre d’oci juvenil
El departament d’Urbanisme ultima els detalls del projecte per a la creaci贸 d’un centre d’oci juvenil, que ser脿 constru茂t a partir de contenidors navals reciclats. En les pr貌ximes setmanes comen莽aran els treballs per a la construcci贸 de la solera i de les estructures sobre les quals se situaran els containers, a m茅s de les rampes d’acc茅s. Despr茅s de les obres, seran instal路lats els contenidors, per la qual cosa la regidoria de Joventut preveu que el centre puga estar en funcionament per al comen莽ament del pr貌xim curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.