fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora renovar脿 la il路luminaci贸 del camp Jos茅 Manuel Pesudo amb un estalvi de m茅s de 18.000 euros

Almassora renovar脿 la il路luminaci贸 del camp Jos茅 Manuel Pesudo amb un estalvi de m茅s de 18.000 euros

El projecte dotar脿 la instal路laci贸 municipal de 24 projectors LED i tindr脿 un cost total de 70.200 euros.

L’Ajuntament d’Almassora ha resolt el proc茅s de licitaci贸 per al subministrament i instal路laci贸 de 24 llumin脿ries de tecnologia LED en el camp de futbol municipal Jos茅 Manuel Pesudo. El projecte de la mercantil Elecnor S.A., amb un valor total de 70.200,04 euros, ha sigut l’oferta amb major puntuaci贸 i, per tant, la plica seleccionada per la Mesa de contractaci贸.

El procediment de licitaci贸 p煤blica ha suposat un estalvi de 18.606,70 euros respecte al preu inicial, el qual ascendia a prop de 89.000 euros. La inversi贸 permetr脿 “acabar amb els problemes de funcionament de l’antiga instal路laci贸, que obligava al personal de manteniment a realitzar constants substitucions de bombetes”, segons ha explicat l’edil d’Esports, Xavier Trenco.

Aix铆 mateix, el nou sistema el猫ctric del camp portar脿 una reducci贸 de “m茅s de 4.000 euros anuals en una factura el猫ctrica que actualment ascendeix a 15.000 euros”, com ja confirme el regidor, a m茅s de reduir “prop d’un 40% les emissions contaminants”.

L’adjudicat脿ria disposar脿 i un termini m脿xim de 10 setmanes per a la renovaci贸 de la xarxa. La firma haur脿 d’instal路lar els projectors, amb una vida 煤til de m茅s de 100.000 hores, sobre les quatre torres d’il路luminaci贸 del camp. Posteriorment, haur脿 de fer-se c脿rrec de la retirada de les actuals llumin脿ries i complir amb les garanties relatives al funcionament dels equips i de la instal路laci贸.

Les noves llumin脿ries hauran de respondre al cap de 1.450 hores anuals d’il路luminaci贸 artificial que requereix el camp durant entrenaments i trobades esportives. La superf铆cie total de la instal路laci贸 茅s 8.518 metres quadrats, encara que com a mitjana d’estalvi la il路luminaci贸 nom茅s arriba a 7.328 d’ells

Cal recordar que este projecte s’emmarca dins de les accions que porta endavant l’Ajuntament d’Almassora per potenciar l’efici猫ncia energ猫tica de les instal路lacions municipals. L’executiu local ja va cofinan莽ar amb l’Institut Valenci脿 de Competitivitat Empresarial (IVACE) la instal路laci贸 de plaques solars i d’un sistema d’aprofitament de la calor generada en la piscina coberta municipal. Ambdues actuacions han perm猫s reduir les emissions i retallar els costos energ猫tics en prop de 12.000 euros cada any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.