fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora reserva 140.000 euros per a assegurar el servei de transport adaptat

Almassora reserva 140.000 euros per a assegurar el servei de transport adaptat

El recurs estar脿 disponible per a la ciutadania que ho requerisca de manera permanent o puntual.

L’Ajuntament d’Almassora ha validat les condicions per a la licitaci贸 del servei de transport adaptat, que utilitzen les persones amb mobilitat redu茂da o amb problemes d’orientaci贸. La durada de la concessi贸 ser脿 de dos anys (prorrogable a dos anys m茅s si les parts ho acorden) i tindr脿 un cost anual de 70.000 euros, per la qual cosa el valor inicial del contracte ser脿 de 140.000 euros.

“脡s un servei fonamental perqu猫 els majors i persones dependents puguen fer 煤s del servei de centre de dia de la resid猫ncia”, ha recordat la regidora de Serveis Socials, Diana Belliure. L’edil ha destacat que “qualsevol persona d’Almassora amb problemes de mobilitat, permanents o puntuals, o diversitat funcional que ho requerisca pot sol路licitar-ne la utilitzaci贸 per a acudir a llocs que no oferisquen el servei de transport adaptat o als quals no puga arribar en transport p煤blic”.

L’objectiu d’este recurs que ofereix el consistori radica a promoure l’autonomia personal i la integraci贸 social dels usuaris, evitar l’a茂llament i assegurar la igualtat d’oportunitats. A m茅s, el departament de Serveis Socials garanteix el trasllat a centres m猫dics i l’acc茅s a la formaci贸 i la capacitaci贸. “Programes com ‘Majors a la Mar’ i ‘Arrels’ o el servei de bany adaptat a l’estiu serien impossibles sense este recurs”, ha destacat Belliure.

Per eixe motiu, un dels apartats que valorar脿 la mesa de contractaci贸 seran els recursos materials de les firmes candidates -com el nombre de furgonetes adaptades o els sistemes de comunicaci贸- i el nombre de professionals que intervenen en la gesti贸 i prestaci贸 del servei (fins a 18 punts per tots dos). Aix铆 mateix, el criteri econ貌mic podr脿 valdre fins a 50 punts a les signatures i les millores sobre el servei seran qualificades amb fins a dos punts.

Cal destacar que este transport ser脿 gratu茂t per als usuaris i s’oferir脿 l’horari laboral de dilluns a divendres. L’Ajuntament d’Almassora i l’entitat adjudicat脿ria hauran de crear una comissi贸 de valoraci贸 que determinar脿 les persones que t茅 acc茅s al servei i l’horari d’este, en funci贸 de les necessitats a cobrir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.