fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora respon als avisos veïnals per excés de velocitat amb una campanya de control en el nucli urbà

Almassora respon als avisos veïnals per excés de velocitat amb una campanya de control en el nucli urbà

La Policia Local vigilarà el compliment dels límits durant tot el mes de novembre.

La Policia Local d’Almassora engegarà dilluns que ve una campanya de control de velocitat en el conjunt del terme municipal, l’objectiu fonamental de la qual serà garantir que els conductors respecten els límits en els vials més concorreguts. La iniciativa, que el cos de seguretat local desenvolupa en col·laboració amb la Prefectura Provincial de Trànsit, respondrà a “els nombrosos avisos veïnals rebuts en relació a excessos de velocitat en alguns carrers concrets del nucli urbà, en les quals prestarem especial atenció durant el pròxim mes”, ha manifestat l’edil de Seguretat, Roger Beltrán.

Per a l’edil, “garantir la seguretat dels vianants, així com de la resta de conductors per a reduir el risc d’accidents” és la principal meta d’estes intervencions, amb les quals també cerquen “conscienciar de la importància de circular a velocitat moderada dins del nucli urbà i respectar entorns com els escolars o els sanitaris”.

Així doncs, des d’avui i fins al pròxim 30 de novembre, la patrulla d’atestats de la Policia Local d’Almassora vigilarà el compliment de l’Ordenança Municipal sobre Tràfic, Circulació de Vehicles de Motor i Seguretat viària, que marca el límit en 40 quilòmetres per hora en tot el nucli urbà. La normativa exceptua els punts on l’existència de senyalització específica obligue a reduir la velocitat i marca sancions d’entre 100 i 600 euros i la retirada de fins a 6 punts del sistema de punts de la llicència de conducció per incompliment.

En paral·lel a esta campanya de control de velocitat, la Policia Local d’Almassora duu a terme accions de vigilància de camins i revisió de documentació per a evitar els robatoris en el camp. Estes actuacions, que es mantindran durant tota la temporada de recollida de cítrics, seguiran el tràfic en les set rutes més habituals de transport de fruita i realitzaran controls en fins a 10 punts del terme municipal amb alta activitat agrícola.

Cal recordar que l’anterior actuació en matèria de seguretat viària, duta a terme pel cos local coincidint amb l’inici del curs escolar, va focalitzar l’atenció en l’ús del cinturó i d’altres sistemes de retenció infantil i va finalitzar amb 225 inspeccions de vehicles. Nou turismes van ser sancionats

Leave a Reply

Your email address will not be published.