fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora reunir脿 a 60 genets en l’entrada de mansos i cavalls

Almassora reunir脿 a 60 genets en l’entrada de mansos i cavalls

Arranca el muntatge de barreres en el recinte taur铆 ampliat.

La regidora de Festes, Isladis Falc贸, es va reunir anit amb la Policia Local i els col路laboradors taurins d’Almassora per a tancar el dispositiu de seguretat en tancaments, entrades, 鈥渂ous al carrer鈥 i 鈥渂ous embolats鈥 de les festes de Santa Quit猫ria. Els assistents van acordar la prevenci贸 d’incidents en un acte nou, que s’espera multitudinari, com l’entrada de mansos i cavalls del pr貌xim diumenge. Fins a 60 genets han confirmat la seua participaci贸 en aquest esdeveniment que obliga a redoblar esfor莽os per a evitar accidents.

Segons el dispositiu acordat, hi haur脿 vigil脿ncia dins del tra莽at que recorreran els animals i tamb茅 en els accessos a la Vila i el final de l’itinerari. Cal recordar que la manada partir脿 a les 10.30 hores de l’antiga carretera de Borriana per a accedir al casc antic pel carrer Sant Vicent a l’altura del Portal. Superat aquest tram aconseguiran la pla莽a de la Picaora, recorreran Col贸n, Trinitat, Santa Quit猫ria i Sant Marc.

De fet, el recinte taur铆 d’Almassora, que acull des d’avui la instal路laci贸 de les barreres, obliga a situar m茅s metres de proteccions que en els 煤ltims anys despr茅s de la incorporaci贸 de la totalitat del carrer Sant Marc al recinte d’exhibicions. L’edil ha demanat disculpes per endavant als ve茂ns d’aquest vial per les mol猫sties que puga causar la instal路laci贸 de barreres m貌bils en els carrers adjacents.

El nou recorregut entrar脿 en funcionament dissabte que ve amb l’entrada de bous de corro de Germ谩n Vidal, de Cabanes. La manada eixir脿 dels corrals instal路lats al comen莽ament del carrer Sant Marcos, en els voltants de l’antic centre de salut, i realitzar脿 al rev茅s l’itinerari anunciat anteriorment per a l’entrada de mansos i cavalls del diumenge. Aix铆 funcionar脿 durant tota la setmana taurina en honor a Santa Quit猫ria a petici贸 de la Comissi贸 del Bou de la Junta Local de Festes i dels propis aficionats.

Falc贸 ha destacat 鈥渓’esfor莽 de col路laboradors i Policia Local per a garantir que tot isca b茅, que 茅s nostra major preocupaci贸 i m茅s encara quan els protagonistes d’aquests actes s贸n animals, que poden tenir reaccions imprevisibles鈥. L’edil ha aprofitat per a fer una crida a la responsabilitat dels assistents que acudisquen a presenciar els diferents actes taurins. 鈥淓ls demane que atenguen les indicacions i que no posen en perill la seua integritat ni la de la resta dels participants鈥, ha destacat.

A m茅s de les entrades amb bous de rotlle, vaques i mansos i cavalls, el cartell taur铆 de Santa Quit猫ria inclou 14 bous cerriles, 13 finan莽ats per les penyes i un exemplar de Salvador Domecq que aporta l’Ajuntament d’Almassora com 鈥渂ou del poble鈥. Els tres primers astats a eixir a la Vila seran els de Cayetano Mu帽oz, Albarreal i Sancho D谩vila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.