fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora s’alia amb la Societat Internacional d’Hipertensió per a cuidar la salut cardiovascular de la ciutadania

Almassora s’alia amb la Societat Internacional d’Hipertensió per a cuidar la salut cardiovascular de la ciutadania

El personal sanitari traslladarà la consulta a la plaça Pere Cornell dilluns que ve.

La plaça Pere Cornell es convertirà dilluns que ve en una consulta mèdica improvisada on el personal del Centre de Salut Almassora mesurarà la tensió arterial de les almassorines i els almassorins Així ho ha anunciat l’edil de Sanitat, Diana Belliure, qui ha convidat a la ciutadania a unir-se a “la campanya pública de mesurament de la pressió arterial més gran del món, promoguda per la Societat Internacional d’Hipertensió”.

D’esta manera, set professionals de la medicina i la infermeria realitzaran controls de tensió i “aconsellaran canvis en hàbits dietètics, higiènics i d’exercici que ajuden a cuidar el cor i la salut cardiovascular per a conservar la qualitat de vida durant molts més anys”, en paraules de la regidora. Belliure ha recordat que “la pressió arterial és el primer factor de risc de mort, un risc que volem reduir entre la població d’Almassora”.

Així doncs, els exàmens mèdics començaran a les 9.00 i es realitzaran fins a les 14.00 hores del mateix dilluns. No obstant això, la ciutadania pot sol·licitar la realització d’estes revisions mèdiques en els ambulatoris en qualsevol moment.

L’acció que consistori i el centre sanitari d’Almassora portaran a terme està englobada dins de la iniciativa Maig, Mes de Mesurament. A través d’està acció a escala planetària, la Societat Internacional d’Hipertensió (ISH, per les seues sigles en anglés) pretén conscienciar a la població sobre la importància de les revisions mèdiques, les quals poden evitar infarts, atacs al cor i altres malalties coronàries greus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.