fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Almassora se suma al projecte comunitari Ciutat Feliç

Almassora se suma al projecte comunitari Ciutat Feliç

La instal·lació aconsegueix la xifra rècord de 4.307 casetes.

El projecte Ciutat Feliç, coordinat per la pròpia associació Ciutat Feliç/*Happy City/Ciutat Feliç i dirigit per l’artista Rafa Gallent, va presentar anit la seva nova exposició a la sala Espai Mercat d’Almassora. Gran part de la corporació municipal amb la seva alcaldessa al capdavant, Merche Galí, van assistir a aquesta inauguració que aconsegueix una xifra rècord de 4.307 casetes. Cal recordar que amb dos anys de marxa, Ciutat Feliç és el resultat d’una dinamització comunitària en la qual participen col·lectius de diferents perfils i també una instal·lació artístic-social. L’acte va estar amenitzat per la veu i guitarra de Salva Sánchez.

L’exposició es divideix en diversos ambients i sectors. En el centre de la sala la gran instal·lació de més de 4.000 casetes de fusta intervingudes pels seus diferents actors. També hi ha un espai de fotografia amb instantànies d’alguns d’aquests protagonistes. Un audiovisual dirigit per Lucía Aragó, un tòtem de veus, l’anuari coral de 124 pàgines amb multitud d’aportacions i diverses peces del bosc d’oxigen. Com a curiositat ressaltar una experiència piloto que Ciutat Feliç està realitzant a Egipte amb algunes de les peces cobertes amb terres del desert de Sudan. Tal com va recordar Rafa Gallent en la seva intervenció, el projecte té una periodicitat de dues generacions per a marcar el seu compromís amb la societat. Ciutat Feliç pretén deixar un llegat per a pròximes generacions que hauran d’afrontar nous reptes en el futur.

Paral·lelament a la visita de l’exposició que podrà veure’s fins al pròxim 27 de desembre de 2020 se celebraran una sèrie de tallers i visites guiades prèvia cita.
NetejaRessalta les paraules desconegudes

Leave a Reply

Your email address will not be published.