fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora s’ofereix al Govern per a habilitar una oficina de renovaci贸 del DNI

Almassora s’ofereix al Govern per a habilitar una oficina de renovaci贸 del DNI

Gal铆 posa el SIAC a disposici贸 de l’Estat per a alleujar la llista d’espera.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Gal铆, traslladar脿 al subdelegat del Govern, David Barelles, l’oferiment del consistori per a assumir les funcions de l’oficina d’expedici贸 del Document Nacional d’Identitat (DNI) amb l’objectiu d’evitar despla莽aments dels ve茂ns a Castell贸 i, al mateix temps, contribuir a descongestionar les llistes d’espera per a la renovaci贸 del carnet.

Segons ha indicat Gal铆, l’Ajuntament d’Almassora posar脿 a la disposici贸 del Govern les depend猫ncies del Servei d’Informaci贸 i Atenci贸 Ciutadana (SIAC) perqu猫, en cas que esta part acceptara la proposta, els ve茂ns acudiren a la planta baixa del consistori a renovar els seus DNI. “Seria una forma d’acostar este servei a la poblaci贸 d’Almassora amb car脿cter permanent, no a trav茅s d’unitats m貌bils com sol路liciten els xicotets municipis d’interior per les seues pr貌pies caracter铆stiques”, en paraules de l’alcaldessa.

“A Almassora no tenim les dificultats dels municipis d’interior per a despla莽ar-nos a Castell贸 a renovar el DNI, per貌 la descentralitzaci贸 del servei estalviaria el transport als ve茂ns i, al mateix temps, permetria alleujar el treball en la seu central de Castell贸 i les cues que habitualment hi ha per a demanar cita pr猫via per a actualitzar este document”, ha considerat Gal铆.

La mesura, ha indicat l’alcaldessa, va en la l铆nia de l’aposta municipal per la modernitzaci贸. Sense anar m茅s lluny, este mes ha entrat en marxa la finestra 煤nica en el consistori, una eina que permet a la ciutadania enviar documents, a excepci贸 dels judicials perqu猫 tenen la seua pr貌pia gesti贸, a altres administracions sense necessitat de correu postal o despla莽aments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.